2/3 от мъжете подаряват бельо на своите половинки

20 ноември 2012 | 09:46
9417
2
2

Преполовихме месец ноември и вече си дойде време да се замислим за коледни и новогодишни подаръци. Разбира се, бельото винаги е било популярен подарък за жените, 2/3 от които споделят, че приятелят им предпочита този подарък за празници.

Ново проучване във Великобритания обаче показва, че в повечето случаи подаръците на мъжете само събират прах в гардероба. Всяка пета жена признава, че никога не е носила подареното бельо, а 23 на сто от анкетираните са го пробвали само веднъж, за да не обидят партньора си.

 

Най-често срещаните грешки при закупуването на дамско бельо е размерът. 58% от мъжете избират твърде тесни бикини и прекалено големи сутиени. 42% от силния пол харесват мрежести чорапи, каквито тяхната половинка презира.

Характерно за мъжете е, че не се ръководят от качеството, а единствено от външния вид, предаде БГНЕС. Те избират възможно най-еротичното бельо, без да си мислят дали ще бъде комфортно на жената, която ще го носи.

Още по темата

Коментари

2 Thiago
  25 ноември 2012 | 12:46 отговор
 

That's a knowing answer to a difficult qesiuton

 
1 дасдасда
  20 ноември 2012 | 11:08 отговор
 

подарявайте им стенни часовници ! а, ако сте си втръснали-една бормашина, че и без това за пореден път ще е недоволна, то поне да ви я даде на вас

 

Добави Коментар

Най-четени