Здравейте, мили фатални дами! Не се опитвайте да заблудите никого, щом четете това, значи може би сте обект на прекален мъжки интерес...или на интерес от неправилния мъж. Все едно, вие просто искате да се отървете от един (или повече) досаден господин, който изгаря да бъде с вас и не разбира сигналите, с които се стараете да го отпратите. А и да не забравяме, че много често тактиката за отблъскване работи в обратната посока – сякаш го привличате още повече. Затова днес мисля да бъда така добра да ви споделя 3 забавни, но и полезни за вашия случай истории. Кой знае – можете да приложите някоя техника от тях или просто да се вдъхновите.

„Вампирката“



Той беше чаровен, изискан и възпитан мъж, но искрата помежду ни липсваше. Това обаче не ми попречи да му дам последен шанс, като му позволя да ме заведе на вечеря. Отидохме в скъп стек ресторант, в който пържолите са просто божествени. Щеше да бъде истинско прегрешение, ако бях заложила само на салата и чаша вино, както вероятно бих направила, ако срещу мен седеше мъж, по когото си падах наистина. Вечерта вървеше добре, разговаряхме приятно. Той си поръча добре препечена пържола, аз пожелах моята да бъде алангле, като поясних, че наистина държа месото да е почти сурово. Сервитьорът прие присърце думите ми и след минути поръчката ни беше изпълнена. На масата „кацна“ любимото ми бяло вино, салата и кърваво червена пържола, която изглеждаше адски апетитно. Тутакси спрях да участвам активно в разговора и буквално нападнах неустоимата пържола. След минути осъзнах, че се тъпча със сурово месо, от което цвърчи кръв, а по погледа на горкия човек, в чиято компания бях, установих, че вече не съм онази елегантна дама от преди 10 минути. Дори самата аз се уплаших, щом видях гледката в огледалото. Половината ми лице, че и повече, беше в кръв... Приличах на щастлив вампир, който току що е видял сметката на плячката си. Може би е излишно да казвам, че тази среща беше последният пирон в ковчега на нашите отношения.

„Екскрементът“



Да, тук наистина става дума за екскремент, съвсем истински, пресен. Съдбата ми сви миризлив номер, но както се казва – всяко зло за добро. Ето как разкарах един наистина много досаден господин:
С него се познавахме от няколко месеца и бяхме излизали 7-8 пъти. Още на третата ни среща разбрах, че между нас няма да се получи нищо, дори се дразнех от вниманието му. Многократно му намеквах, че не желая да поддържаме никакви отношения, но той не ми вярваше. За нещастие една вечер се засякохме съвсем случайно в бар. Опитах се да избегна разговора, но уви, не успях. Както и да е, след няколко чаши вино бях по-склонна да му обърна внимание, дори ми се стори забавно. Стана късно и реших, че е време да се прибирам. Той настояваше да ме закара до вкъщи и след дълго увещаване най-накрая се съгласих. Тръгнахме към колата и точно преди да отворя вратата настъпах нещо гъсто, хлъзгаво и топло... Веднага разбрах, че кракът ми се е озовал върху нещо наистина гнусно и дори не можах да сдържа паниката си, изкрещях. Оказа се, че е имало защо. Някак преглътнах факта, че съм настъпала кучешка радост и се качих в колата. Точно след секунди се разнесе смайващо зловоние, което така и не си отиде чак до дома ми. То дори не се повлия от широко отворените прозорци. Мисля, че горкото куче е било болно, но и също, че неговият екскремент допринесе да се отърва от досадника, който се мъчех да разкарам от месеци.

„Майцемразката“



Тази история е наистина епична. Един ден в живота ми се появи едно нелошо момче, което обаче беше крайно срамежливо. Излизахме, забавлявахме се, разговаряхме приятно, но на физическо ниво така и не се случи нищо. След няколко смели опита от моя страна реших, че човекът просто е смотан и аз нямам какво да направя по въпроса. Но въпреки че привидно не изявяваше желание за интимност, всъщност много държеше да се виждаме. С времето това ме дразнеше все повече, но той не го разбираше. Един ден почти без да искам, успях да го убедя да не ми се обажда никога повече.

Беше прекрасна лятна вечер, ние се разхождахме в парка. Седнахме на една пейка и пиехме вино. Изведнъж в далечината видях една жена, която изглеждаше скандално. Трудно ми е да опиша с думи колко нелепо беше облечена, а гримът ѝ светеше отдалече. Не се сдържах и му споделих, точно като някоя махленска клюкарка, удивлението си. Употребих не една или две обидни думи за горката женица. След секунди той се обърна, от любопитство, да я види... Оказа се, че това е майка му.

Четете още: С мъжете е като с джакпота: Повече залози, по-голям шанс за печалба