Всяка любов и всяка връзка е различна, но има някои общи фактори, които подсказват дали отношенията ви с човека до вас са стабилни. Нека видим кои са признаците, че връзката ви е изключително здрава и може да преодолее всякакви препятствия:

Всеки има време за себе си

Може би най-важният фактор в любовните отношения е да не прекарвате цялото си време с партньора. Всеки трябва да има време за себе си и възможност да се развива като индивидуална личност. Не забравяйте, че за да имате хубава и хармонична любов, първо трябва да сте наясно със себе си и да използвате времето си на тази земя пълноценно. Вие не сте просто нечия половинка, а личност, която се развива и постига целите в живота си. Ако сте удовлетворени от това, което сте и имате време да се погрижите за себе си, връзката няма да ви задушава и ще е много по-здрава. И все пак - няма нищо по-хубаво от това да искате да прекарвате повече време с партньора, вместо да изпитвате досада от това, че отново няма кога да отделите време и внимание за собственото си развитие.

Дори и когато мълчите ви е приятно

Партньорите, които имат достатъчно силно изградена не само физическа, но и духовна връзка, не се чувстват неловко, когато не разговарят. Защото са постигнали хармония и се чувстват напълно комфортно в компанията на човека до себе си.

Не забравяте за приятелите си

Нали знаете как някои хора забравят за приятелите си, когато са във връзка и изведнъж се появяват отново, когато тя приключи? Това не се случва в здравите и хармонични отношения. Напротив, партньорите прекарват време с половинката си, но и не пренебрегват приятелите си. Те нямат нужда да упражняват контрол помежду си, защото доверието се е настанило трайно в отношенията им. Такава любов не може да бъде победена.

Четете още: Три ерогенни зони при мъжете, за които дори не подозирате