В спалнята сте и започвате да ставате интимни с партньора си. Любовната игра е нажежена и сте готови за следващата стъпка. Преминавате през всички класически позиции... И какво следва оттук нататък?

Имате желание да промените нещо в спалнята, но не знаете какво различно можете да правите, за да избегнете да повтаряте отново и отново едни и същи позиции. Имаме няколко предложения и съвети за това какво можете да опитате, за да вдигнете сексуалното си преживяване на следващото ниво.

Като начало, включете лед като елемент, с който можете да играете. Най-честата употреба на кубчето лед е партньорът ви да го държи в устата си и бавно да мине с него по тялото ви. Друг начин за употреба е партньорът ви да разхлади за малко в устата си, преди да ви прави „френска любов“. Това със сигурност ще ви възбуди, поради разликата в температурата между леда и дъха на другия човек.

За по-доминантната аудитория, препоръчваме да експериментирате с играчки като белезници, превръзки за очи или дори камшици. Това определено е един от начините да възбудите партньора си, като му позволите да поема пълен контрол над вас или вие над него.

Този следващ съвет е специално за дамите. Нанесете гел за възбуда върху клитора си. Ефектът от това е доста буквален - ще ви възбуди и ще ви гарантира, че до няколко минути ще бъдете жадни за страст.

Това няма да е изненада, но някои хора често го пренебрегват. Опитайте да говорите мръснишки! Закачайте партньора си, като му обясните какво ще му направите и изградете напрежение дo дългоочаквания момент.

Не на последно място, не забравяйте да сменяте позиции и да не правите любов само в леглото. Опитайте различни места като душа, кухненския плот или на стол. Експериментирайте с позиции като Ездачка, Господарката на трона, Приведен дракон, Поза паяк или Изкривена лъжикча!

Четете още: Глупостите, които правим от любов