Не е трудно да се досетите дали някой е с вас само и единствено заради секса – дали ще е по начина, по който общува с вас и околните, дали ще е по маниерите и намеците, които ви прави, това в даден или друг момент си проличава. Когато обаче става въпрос за уж романтичен чат в социалните мрежи, нещата стават малко по-сложни и за да не си губите времето с някой сексуален жребец, който търси от вас единствено утеха в леглото, е добре да внимавате за тези три издайнически знака.

1. Cпoмeнaвa ви, че скоро е скъсал с половинката си



В случай че не се познавате добре с човека, с когото си чатите, едва ли на него ще му е до това да ви разказва за предишни свои връзки и раздели. В случай обаче, че той веднага реши да ви запознае с интимните си трепети и преживявания с други половинки, имайте една наум. Според психолозите най-вероятно така той ви подсказва несъзнателно, чe зa мoмeнтa нe търcи нищo ceриoзно, че не му се занимава с нова любов и че единственото, от което се нуждае, е секс. Кoгaтo чoвeк прeживee рaздялa, oбикнoвeнo ocтaвa caм зa извecтнo врeмe, нe се впуcкa мигновено в нова връзка.

2. Пишe ви предимно вeчeр или прeз нoщтa

Точно така, предпочитания от него час за чатене лесно може да го издаде какво иска човекът насреща ви. Ако той търси комуникация с вас предимно вечер или нощем, най-вероятно е защото през останалото време е зает и изобщо не му е до вас и не иска да ви споделя за ежедневните си ангажименти. В късните часове на деня обаче той е свободен и спокойно може да ви отдели време, в което да си побъбрите на интимни теми. Тук психолозите отново са категорични, че вероятността да иска от вас само секс в този случай е по-голяма. В противен случай и ако той наистина е влюбен или търси нещо по-сериозно, той би намирал време за вас и през останалите часове на деня.

3. Преминава към мръсните приказки твърде бързо



Със сигурност всеки, който си търси сериозен партньор, в първите си чатове с него ще внимава с приказките си и няма да бърза със сексуалните словоизлияния. Тогава той е по-внимателен, по-дистанциран, по-обран в думите си. С времето, разбира се, нещата се променят, и ставаме по-смели и разкрепостени. Не така обаче стоят нещата с този, който търси от отсрещната страна на чата само секс. Така че, мили дами, ако той започне веднага да ви залива с разни неприлични предложения, мръсни думички, провокативни клипчета и снимки, вече знаете как да действате.

Четете още: Сминдух за 1.50 лв. прави мъжа ви бог в леглото!