Автор
Woman.bg

4 признака, че той никога няма да се ожени за вас

Повечето представителки на нежния пол планират сватбата си още като малки момиченца. Влюбват се и започват да мечтаят, че той ще поиска ръката им по най-романтичния начин и приказката ще свърши с "и те заживели щастливо...".

Но понякога краят не e толкова розов. Достатъчно е да се вгледате в четири признака, които ще ви покажат дали половинката ви планира да прекара остатъка от дните си с вас.

Първото доказателство, че той не крои подобни планове е избягването на темата за бъдещето. Разбира се, не е необходимо да обсъждате брака и децата, достатъчно е да се замислите дали той планира свободното си време с вас или друго занимание в бъдеще.

Ако половинката ви държи да бъде финансово самостоятелен, едва ли е готов да бъде глава на семейство и източник на доходи в него.

Ако ви признае, че не е от "онези типове, които искат сватба" значи той със сигурност не е готов да се обвърже сериозно, разкриват от БГНЕС.

Четвъртият признак да не се надявате на бяла рокля и тържество е саркастичното му поведение, когато заговорите за брак. Мъжете, които се подиграват с този ритуал със сигурност не възнамеряват да станат част от "мъжете под чехъл", които пръскат хиляди пари за "ден като всички останали".