Автор
Woman.bg

4 разтърсващи пози за секс със затворени очи

Сексът със затворени очи ви позволява едновременно да присъствате и да се наслаждавате на максимално приятни и горещи усещания. Първият път с превръзка може да ви се стори необичайно изживяване, но със сигурност ще искате да го повторите. Доказано е, че по време на полов акт затворените очи ни помагат да изпитаме много по-силен, пълноценен и разтърсващ оргазъм. Затворените очи са чудесен начин за изключване на външните влияния и съсредоточаване върху чувствата.

Ето някои страхотни позиции, които ще ви доставят още по-голямо удоволствие, ако ги приложите със затворени очи:

1. Индиански гъдел


Завържете очите си и легнете по корем. Нека партньорът ви да вземе перо или парче лед и с вълнисти движения да го плъзне нежно по тялото ви, като започне от врата и стигне ниско долу. Същото може да направи и с езика си. Завършете процеса със секс или еротичен масаж.

2. Мистичен танц


Привържете очите му, докато лежи по гръб. Седнете отгоре с лице към него. Следвайте изражението на лицето му, без да се разсейвате и нежно се движете над него. За по-голямо удоволствие го помолете да постави ръцете си на гърдите ви.

3. Екстаз


Легнете по гръб със затворени очи, като поставите под седалището си възглавница. Така настанени, се отдайте напълно на неговото проникване и дълбоки тласъци. Можете да направите това, докато двамата седите на един стол, като вие сте отгоре, а той отдолу.

4. Пълно потапяне


И двамата партньори поставят превръзка върху очите си. Единият ляга в удобна позиция по гръб, а другият застава на колене на земята или върху леглото, така че да достави орална наслада на партньора си. Със сигурност усещането ще бъде разтърсващо!

Четете още: Затворени очи по време на секс