Има ли нещо, което да е по-хубаво от секса? Има – тантричният секс. Тантра е духовен ритуал, който води до физическо и душевно удоволствие часове наред. Върховата точка е, когато Шива (мъжката енергия) и Шакти (женската енергия) се слеят в едно. Ключът към неспиращия с часове полов акт е в дишането, aко умеем да го контролираме и да отпуснем тялото и душата си, то цялото ни тяло ще се наслаждава на секса. Според тантра оргазмът не е един единствен момент, в който двама души достигат до върховно удоволствие, а постоянното усещане, което изпитваме по време на секса. А как да направим интимния контакт незабравим и разтърсващ? Просто следвайте тези 4 практики:



1.Преобразете спалнята си

Това е първата и най-важна стъпка. За да изпитвате винаги желание за секс и да се отпуснете максимално, трябва да преобразите спалнята си. Създайте интимна обстановка със свещи, цветя, повече възглавници и заложете на меки памучни завивки. Също така преразгледайте бельото си, може би няколко дантелени бикини биха били от полза. За още по-романтична обстановка, можете да декорирате спалнята с ароматни свещи и свежи плодове. А защо не и с шоколадче под възглавницата на любимия?

2.Танцувайте преди секс

За да отпуснете тялото си и да го подготвите за секс маратон, най-добре си пуснете любимата песен и се разкършете. За няколко минути се отдайте на танци и не пестете енергия. След това легнете и повикайте партньора си. Нататък знаете какво следва.

3.Просто дишайте

Седнете на леглото или на пода срещу партньора. Затворете очи и започнете да вдишвате и издишвате много бавно. Представяйте си как въздухът навлиза и излиза от тялото ви. След това започнете да се движите напред и назад, сякаш сте на люлеещ се стол. Когато вдишвате се движете напред, а когато издишвате се връщайте назад. Когато вие и партньорът ви дишате заедно и равномерно, ще усетите невероятна връзка помежду си, което ще доведе до неповторими изживявания в леглото.



4.Не забравяйте тантричните целувки

Седнете в скута на половинката си и продължавайте с равномерното вдишане и издишане. Приближете се един към друг с отворена уста и ще усетите как неговият дъх изпълва тялото ви. Допрете устни, не е нужно нищо повече.

Четете още: 6 причини мъжът да не стига до оргазъм