Горещото „Здравей”

Бързата целувчица за „здрасти” е неподходяща, независимо дали се виждате за първи път след сутрешната закуска или след последната ви среща в събота вечер.

Нагорещете обстановката, като го целунете по начин, който показва, че наистина се радвате да го видите.

Поздравете го с ентусиазъм и веднага ще се почувства обичан и оценяван. Тази целувка ще ви зареди и ще загатне колко забавна и вълнуваща ще бъде срещата ви.

Освен това, когато той отвърне на целувката със същото желание, ще усетите същата тръпка.

Горещото „Здравей” започва много преди устните ви да се докоснат. Нека си представим сцената: виждате гаджето на бара или на прага ви.

Погледите ви се срещат, усмихвате му се и се приближавате към него, като поддържате зрителния контакт през цялото време. Когато вече сте до него прошепнете „Здрасти, красавецо” и притиснете тялото си до неговото. Така ще създадете интимна обстановка. Не ви трябват никакви стойки и чупки.

След като сте се притиснали в него, обгърнете врата му с ръце и нежно приближете лицето му към вас. Когато устните ви най-после се срещнат, задръжте така за 10 страстни секунди.

Съветваме ви да не включвате и езика в действие. Магията на тази целувка идва от допира на устните.

Към края на вечерта ще имате достатъчно възможности за френски целувки – дотогава оставете гаджето в очакване.

Целувка като по филмите

Преживявали ли сте с гаджето от онези моменти тип „Боже, колко сме влюбени!”, когато се гледате в очите, времето спира и като че ли чувате музика?

Точно като по филмите. Двамата сте онемели от обзелите ви чувства и думите са излишни. Вместо да му обяснявате, че направо ви се иска да го схрускате, дайте всичко от себе си с една подкосяваща коленете целувка.

Предупреждаваме ви, че страстта може да ви застигне във всеки един момент, но ще сте прекалено увлечени от страстната целувка, за да ви е грижа за зяпачите.

Първата стъпка е да накарате гаджето да увие ръце около кръста ви. Тогава изкушаващо прокарайте дясната си ръка нагоре по гърдите му и се хванете за врата му. Докато се държите с дясната ръка се отпуснете бавно назад и го оставете да ви хване по-здраво, за да не изгубите равновесие.

След това отново поемете контрол и се отдалечете леко от гаджето. Така ще го подканите да ви придърпа към себе си и да ви сграбчи.

Редувайте нежното пърхане на езика с кръгообразно движение, докато някой от двамата не спре целувката, за да си поеме въздух.

Очаквайте продължение.