Продължение.

Сладки закачки

Излезли сте с компания в петък вечер. Въпреки, че се опитвате да се съсредоточите в разговора, не можете да откъснете поглед гаджето ви. Разбира се, можете да го вкарате в дамската тоалетна и да го награбите. Ние обаче, ви препоръчваме да оставите еротичното напрежение да се натрупва. Подразнете партньора си - така ще му покажете какво го очаква по-късно.

Закачките започнете с нежни целувки отстрани на врата му. Покрийте с целувки всеки сантиметър. Преминете нагоре и игриво захапете мекото на ухото му. Приближете устни до неговите и му прошепнете, че никога не е изглеждал по-секси. Докато го гледате съблазнително, дискретно прокарайте езика си по устните му.

След този изпепеляващ момент, засмучете долната му устна за секунда-две, след това се отдръпнете и направете същото с горната му устна. Продължете да ги редувате, докато той не опита да включи езика си в действие. Щом това стане веднага прекратете заниманието, изхихикайте се и прошепнете в ухото му какво смятате да му направите по-късно.

Изпепеляващо изпращане

Ако приятелят ви заминава на едноседмично пътуване или сутринта тръгва за работа, трябва да се сбогувате подобаващо. Все пак, това е моментът, когато ще събудите желанието ви да се видите отново и ще създадете секси напрежение преди следващата ви среща.

Покажете на партньора си точно колко много ще ви липсва и му дайте повод да си мисли за вас. След тази изпепеляваща целувка за сбогуване, той ще се запита колко дълго може да издържи без вас!

Ето как да се представите незабравимо: първо, придърпайте го към себе си, като използвате малко сила. Оближете пръста си и разделете устните му, за да го погалите страстно. Допрете устните си до неговите, отворете уста и вдишайте дълбоко. Буквално ще му спрете дъха. Точно в този момент той направо ще си изгуби ума. Отдръпнете се за един кратък миг и след това го придърпайте към себе си като използвате колана му. Когато усетите, че нещо у него се надига, значи е дошъл моментът за втори рунд. След това освободете своя Ромео и го потупайте по дупето. Ще усетите как погледът му направо ви изгаря, докато си отивате.