Някои хора просто са създадени да бъдат моногамни. Обикновено те са романтици по природа, всеотдайни, готови на всичко за другия. Именно те са и онези, които страдат най-много, ако партньорът им ги изостави. Дали и вие сте от този тип, или предпочитате полигамните връзки и лесно преодолявате раздялата, може да проверите, като хвърлите око на чертите и качествата, характерни за хората, които могат да обичат един човек за цял живот.

1. Не обичате промяната

В полигамните отношения нещата се променят доста бързо, поради простата причини, че в тях участват повече от двама души. Хората, склонни лесно да приемат промените, са и по-склонни към полигамни връзки. Същото не важи обаче за тези, които предпочитат вярността и постоянството. Те са наясно и с факта, че появата на едно дете например, ще промени живота, независимо от броя на партньорите. Така че има ли смисъл от изневери и игрички...

2. Ревнувате

Това е нормално за всеки човек, включително и за порно звездите, които не могат да бъдат моногамни по дефиниция. Но способността да контролирате емоциите, да ги регулирате и приемате живота такъв, какъвто е, е ключът към успеха на взаимоотношенията с много партньори. Ако обаче се дразните от снимката му в социалните мрежи в прегръдката на друга жена, пишете му гневни коментари и искате да си отмъстите, тогава откритият брак, определено, не е за вас.

3. Не обичате да обсъждате отношения

Полигамията изисква постоянна комуникация в различни случаи - от безопасен секс, тестване, до връзки с различни партньори, както и правене на компромиси. Например, ако един от партньорите започне да се чувства пренебрегван от другия заради интимните му взаимоотношения с трети лица, ясно е, че полигамията е трудна за него.

4. Не сте организирани

Умението за добра организираност дава възможност на човек с няколко партньори едновременно да разпределя така времето си между тях, че всеки един от тях да остава доволен и удовлетворен. Разбира се, това не е най-важният фактор - и в моногамна връзка можете да бъдете перфектният планьор, но все пак, хубаво е да знаете, че управленските умения в полигамията са много полезни.

5. Не обичате експериментите

Вие сте човек, който не обича новото и промените дори го плашат. И това, може би, е основният фактор, че сте доволни от съществуващите отношения. Готови ли сте да прекарате целия си живот с един партньор и да не обръщате внимание на другите? Ако е така, вие сте идеалната половинка за всеки моногамен партньор. И все пак, понякога са необходими години, за да се осъзнае ясно това.

Четете още: Може ли една жена да е влюбена в двама едновременно? - част I

*Раздаваме страхотни подаръци! Включи се в нашата игра и можеш да спечелиш мултикукър! Виж как тук: