Автор
Ива Петрова

5 интимни неща, които ще заздравят връзката ви

Когато говорим за близост, често първото, което ни хрумва, е телесният контакт. Всъщност обаче на този свят има много по-интимни неща. Ако ги правите, ще станете невероятно близки с партньора си.

1. Спете прегърнати

Казват, че позата, в която спят заедно партньорите, показва какви са отношенията им. В това има зрънце истина. Психолозите твърдят, че ако мъжът спи, прегръщайки партньорката, това показва, че всичко във връзката е наред, романтичната фаза не е приключила. Ако спите прегърнати, значи се чувствате уютно и комфортно заедно, а това означава много повече от мимолетните удоволствия.



2. Грижете се за партньора, когато е болен

Лесно е да обичаш някого, когато той е здрав, бодър и весел. Но когато партньорът е болен, нещата се усложняват. Не забравяйте, че в такъв момент трябва да подкрепяте максимално любимия, за да усети той, че наистина държите на него.



3. Разкажете си един на друг за детството си

Сигурно имате някакви спомени от детството си, които не сте готови да споделите с никого. Но ако сте намерили своята половинка, сигурно е време да вдигнете завесата на театъра на живота си. Детските тайни са онези интимни детайли, които споделяме само с най-близките си хора. Такива откровения със сигурност ще ви сближат още повече.

4. Пътувайте заедно

Човек разкрива най-явно същността си, когато е на път. Ще можете да видите силните и слабите му страни в непредвидени обстоятелства. И тогава, само заедно и ръка за ръка, ще можете да преодолеете всички трудности. Какво би могло да ви сближи повече от това?



5. Слушайте музика заедно

Един плейър за двама – това определено сближава. Създайте плейлиста от любимите си песни и ги слушайте заедно. Споделяйте впечатленията си от музиката. Това наистина ще заздрави връзката ви.



Какво бихте добавили в този списък? Споделете в коментарите!

Четете още: Защо всяка жена трябва да си има любовник