5 лесни начина да съсипете брака си

20 февруари 2015 | 15:29
21695
1
1

Някои дребни навици ни се струват несъществени, но именно те често стават причина за края на една връзка. Предлагаме ви пет „вредни“ съвета от Катлийн Кармен – авторката на хитовата статия „5 начина лесно да изгубите мъжа си и да съсипете брака си“.

Много двойки отлагат сватбата с години, а съсипват брака си за броени секунди. За да запазите щастието в съвместния живот, и двамата партньори трябва да работите над връзката си и най-вече над себе си.

Ето какво трябва да избягвате според Катлийн Кармен:

1. Да не съобразявате разходите с приходите си

Съпругата може да демонстрира своята признателност към мъжа, като изразходва пестеливо семейните пари и се старае да използва максимално ефективно наличните ресурси. Постоянните оплаквания, че парите не стигат, и трупането на дългове и кредити не са най-добрият начин да изразите благодарността си към съпруга, който се опитва да издържа семейството.

2. Да се оплаквате постоянно

На всеки му се случва да е в лошо настроение, независимо от възрастта и пола му. Но на някои мъже им се налага още с прибирането си да започнат да изслушват безкрайни оплаквания за какво ли не – от несполучлива прическа и повредена термокана, до неприятни колеги или шумни съседи. Постоянните негативни емоции потискат човека, върху когото се изливат, а мъжът възприема постоянните оплаквания от живота като намек за собствената му неспособност да помогне на любимата си и да я направи щастлива.

3. Да не обръщате внимание на мъжа си

Когато децата, родителите, кариерата и приятелите се оказват на първо място сред приоритетите на жената вместо мъжа й, , последният може да реши, че не е особено важен за нея. Поставяйте съпруга си на първо място. Това може да ви се стори погрешно и неефективно, но ще се изненадате колко по-щастлив ще стане той, както и бракът ви като цяло.

4. Да използвате секс за психологическа манипулация

Мъжът има нужда от физическа близост и привързаност, сексът помага на двамата да задоволят тази нужда. Сексът е начин да споделите един с друг чувствата си и интимните си желания, но не и начин да контролирате или коригирате поведението на съпруга си.

5. Да говорите на различни езици

Жените обичат да говорят с намеци, а мъжете често не разбират тези намеци. Не си губете времето и не се опитвайте да поискате нещо от съпруга си със скрити и шифровани послания, които той не възприема. Бъдете открити и говорете с него директно за желанията и мислите си. Безсмислено е да отговаряте „Нищо“, когато той ви пита „Какво има?“. Той няма да може да прочете мислите ви, но най-вероятно ще разбере буквално думите.

Коментари

1 Печели Пари
  20 февруари 2015 | 19:38 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ С 57000 ПОСЕЩЕНИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ МУ СТРАНИЦИ---->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

 

Добави Коментар

Най-четени