Ако не сте сигурни в партньора си или имате подозрения, наблюдавайте го внимателно. Ето тези пет признака ще ви покажат дали наистина е влюбен във вас.

Не ви изпуска от поглед
Ако е влюбен във вас, той ще иска постоянно да се радва на присъствието ви. Ще иска да чува гласа ви, да ви докосва, да разговаря с вас, да споделя моментите. Ако мъжът не откъсва очи от половинката си, то със сигурност става дума за любов.

Не полудява, дори когато има основания за това!
Ако му споделите нещо смущаващо и той реагира по най-милия начин, значи се чувства достатъчно уверен в чувствата си. Всеки човек си има не само предимства, но и недостатъци; моменти в живота, с които не се гордее – ако можете свободно да говорите за тях с партньора си, няма от какво да се притеснявате.

Забелязва малките неща, които ви правят щастливи
Човекът, който ви обича, вече знае какво харесвате и какво не, обърнал е внимание на всички подробности, на всички дребни жестове, които ви карат да се усмихвате и ви правят щастливи. Желанието да ви доставя радост е сигурен знак, че ви обича.

Разкрива си душата и очаква същото от вас

Ако партньорът ви няма тайни от вас, ако не се страхува или срамува да говори за важните неща в живота си, дори да са неприятни, то със сигурност имате човек, който ви се доверява и държи на вас. Със сигурност очаква да получи същото отношение.

Готов е да говори за проблемите
Никой не обича скандалите, но те са част от живота. И ако той е готов да обсъди с вас неприятните ситуации, значи има желание да ги разрешите. Защото държи на вас и на връзката ви.