5 признака на идеалната любовница през погледа на мъжа

Всяка една жена би искала да знае как трябва да изглежда идеалната любовница в очите на мъжа. Тук не говорим за черти и достойнства от характера, а за маниери и начин на поведение по време на интимните ласки.

Наслаждава се максимално на всеки миг



Това е жена, която се наслаждава с всичките си сетива пълноценно и на макс, в това число и на секса. Всъщност за мъжа е много важно да усеща, че жената до него изпитва възбуда и щастие от близостта си с него, както и че е искрена с поведението, което демонстрира в леглото. Това не просто повишава самочувствието му, но и го кара да се стреми да угоди по всякакъв начин на своята половинка.

С нея не е скучно

Идеалната любовница трябва да е и палава. Това не означава да мисли само за секс. Това е жена, която се интересува от секса и го разнообразява не защото има нужда, а защото иска. С нея не е скучно не само по време на любовната игра, но и извън нея, тя е различна и затова мъжката потребност от разнообразие лесно се задоволява в нейната компания.

Грижи се за външния вид

Идеалната любовница не трябва да изглежда перфектно, защото всеки има недостатъци. Но идеалната любовница трябва да се грижи за външния си вид. За тялото, за кожата и за косата. Тя трябва да ухае нежно и да е приятна на допир така, че да блесне с най-добрата си страна и да подлуди партньора си само с едно премятане на косата си например

Грижи се за здравето

Тя се грижи за здравето си, включително и за интимното. Наясно е, че сексуалните партньори могат да се променят, но тялото ѝ е едно и то се нуждае от грижи и внимание. Тя осъзнава стойността си, настоява за контрацепция, тренира интимните мускули. А и е доказано, че самата грижа за тялото действа на подсъзнателно ниво и събужда ерогенните зони. Самата жена е низ от такива и понякога е достатъчно дори само едно докосване, за да получи оргазъм до припадък.

Тя не крие интимните си желания

Тя не прави нищо без собствена воля. Не понася болка и не мълчи, когато нещо се обърка. Примиреното мълчание плаши мъжете. Липсата на контакт и премълчаването кара мъжете да се чувстват несигурни и да си мислят, че грешката е в тях. Когато споделяте, предразполагате мъжа. Той знае какво иска любимата му и е готов на всичко да задоволи и най-големите ѝ капризи в леглото.

Четете още: Искате да го манипулирате? Тези 5 техники работят безотказно