Автор
Woman.bg

5 секс пози, които да пробвате, ако сте заедно от цяла вечност

Вие сте от онези щастливци, намерили любовта, които се чувстват прекрасно с половинката си. Дните са безоблачни, а отношенията ви са толкова напреднали, че нямате никакви задръжки пред любимия си. Знаете, че той ще ви прости и ще ви обожава, дори и да се разхождате рошави по анцуг пред него. Добре, значи е време да прибавите малко свежест в спалнята. Защото вярваме, че колкото и да харесвате телата си и да обожавате секса с този човек, има какво още да се желае. Новото в секса винаги е добре дошло. Ето 5 добри предложения:

1.Позата „L”

View post on Instagram
 


Причината тази поза да се казва така е, че телата ви образуват буквата „L”. От вас се иска да легнете на една страна със свити краката. Партньорът ви пък е изправен на колене срещу вас и си изпълнява останалите задължения. Проникването се осъществява като вие отваряте краката си, а той държи горния.

2.Мост



Ето как става: Подгответе се в легнало положение, за да направите мост. Легнали сте, стъпалата ви са с лице към пода и сте със свити колене. Ръцете ви също са свити и дланите ви гледат към пода. Бавно се изправяте, като не отлепвате дланите и стъпалата от земята, защото те са вашата опора. Краката ви трябва да са добре разтворени настрани, за да може партньорът ви да проникне във вас. Разбира се, той е на колене.

3.Стеснена кучешка

Ако обичате кучешката, ви предлагаме един по-горещ вариант. Просто вие сте с гръб към партньора си на колене, той отново е зад вас, но този път вие сте със затворени крака, а неговите са отворени. По този начин влагалището ви става още по-тясно.

4.Жабешката



Едно наистина интересно предложение. Вашият човек е на колене, а вие сте с гръб към него в разкрачен стоеж. Клякате, докато стигнете члена му, сякаш се готвите за отскок. Ръцете ви сочат напред, за да постигнете по-добър баланс. След като осъществите проникването можете да започнете познатите движения.

5.Любовна лодка

Тази поза е почти идентична с позата „лотус“. Разликата е в това, че този път краката ви са върху раменете на партньора ви. Отново сте седнали един в друг и сте обърнати с лице един към друг и използвате ръцете си за баланс.

Четете още: Мъже разкриват: Кога разбрах, че съм влюбен