Няма какво да го увъртаме тук и да залагаме на излишни помпозни предисловия. Щом става дума за секс, пристъпваме директно към действие...

1. Задна лодка

Застанете с гръб към него, обвийте с ръце врата му и леко се приведете напред. Тази поза ще направи проникването по-дълбоко, а триенето на слабините му още по-осезаемо.

2. Влажна ездачка

Ако разполагате с вана, мъжът сяда в нея с леко разтворени крака. Дамата се разполага удобно с лице към него. Така нежната половинка ще владее положението и ще има възможност да определя сама ритъма и дълбочината на проникване.

3. Мокър балет

Нежната половинка поставя единия си крак върху рамото му. Тази поза позволява на партньора й да проникне по-дълбоко. В случай че дамата не е толкова гъвкава или пък се страхува да не се подхлъзне, достатъчно е да постави краката си върху сгъвката на лакътя му.

4. Притисната до плочките

Тя е с лице към стената на банята, с ръце, подпрени на плочките. Той е зад нея с длани, поставени върху хълбоците й. Тази поза е изключително нежна и позволява дълбоко и чувствено проникване на члена му.

5. Вана по френски

Тя е седнала на ръба на ваната. Той е подпрян на коленете си, целувайки нежното й цвете. Ръба на ваната притиска задните части на дамата, което от своя страна увеличава значително удоволствието от френската заигравка.

Четете още: Кога и как жените изпитват по-разтърсващ оргазъм?