Макар и да си мислим, че любовта се забелязва от километри, всъщност когато сме във все още не толкова определени отношения с някого, няма как да не си задаваме въпроса дали той има чувства към нас. Или просто дали ни обича, или ние сме поредното завоевание. Е, ние сме тук, за да ви подскажем кои са признаците, че той се вълнува истински от вас и има сериозни намерения:

Прави ви малки подаръци, които символизират нещо за вас

Не е нужно той да ви обсипва със скъпи подаръци, за да ви покаже колко много означавате за него. Истината е в малките жестове, които символизират нещо. Дори може просто да сте му споделили, че обичате портокали и на следващата ви среща да ви изненада с този плод. Звучи комично, но всъщност зад това се крият едни много истински, симпатични чувства. Ако той просто иска да ви зарадва с подобен жест, можете да сте сигурни, че сте го пленили.

Сеща се за вас постоянно

И ви го показва. Може да е просто една усмивка, изпратена в чата, но зад нея стои желанието на този човек да бъде близо до вас, макар и не физически в момента. Или пък без повод да ви пожелае хубав ден, независимо дали очаква да се видите по-късно. Ако иска да бъде с вас, ще търси всякакви начини да ви привлече вниманието.

Възползва се от всяка възможност да бъдете заедно сред приятели

Не е нужно всяка среща да прекарвате насаме, за да разберете, че той иска само вас. Достатъчно е да забележите, че често сте и в компанията на негови приятели. Защото това означава, че се гордее с вас и иска всички да знаят, че вие сте неговата избраница.

Винаги е на разположение, когато имате нужда от него

Той дори не би поставил под въпрос дали да бъде до вас, ако разбере, че имате нужда от него. Просто ще дойде, независимо дали очаква секс, или просто малко време, прекарано в сладки приказки и прегръдки. За всеки мъж е важно да се чувства полезен и да помогне на половинката си, да бъде силен. Дайте му този шанс и ако той прави всичко, за да ви докаже, че можете да разчитате на него - не се колебайте, че има чувства към вас.

Разчита на подкрепата ви

Или се съветва с вас, независимо дали става въпрос за нещо важно, или не. Той просто иска да знае какво е мнението ви, а това няма да се случва, ако сте поредното му завоевание.

Четете още: Тест: Омръзнала ли си му?