5 звездни двойки, които си дадоха втори шанс и сега са по-щастливи от всякога

Любовта има едно страхотно свойство - да се появява отново там, където сме мислили, че не може да се завърне никога. И много примери в историята го доказват. Днес ще ви дадем 5 страхотни примера за звездни двойки, които решиха да си дадат втори шанс и в момента са по-щастливи от всякога.

Джей Ло и Бен Афлек

Всъщност, тези двамата ни вдъхновиха да спретнем този материал, защото историята им е доста вдъхновяваща. Накратко: певицата и актьорът бяха една от любимите ни звездни двойки преди почти 2 десетилетия. Връзката им изглеждаше просто перфектна и дори последва годеж. Но един ден, съвсем неочаквано, обявиха раздялата си. Това се случи преди цели 17 години, но сега след като Джей Ло заряза годеника си Алекс Родригес, с когото прекара последните 4 години, отново са неразделни и изглеждат още по-влюбени. Може би е въпрос на време певицата най-накрая да мине под венчило.

Хейли Бийбър и Джъстин Бийбър

Към днешна дата Хейли и Джъстин Бийбър са една от най-щастливите женени звездни двойки, но това се случи чак след втория шанс, който дадоха на връзката си. Двамата се разделиха преди 5 години и тогава Джъстин се върна при бившата си любима Селена Гомес. Но явно любовта му с Хейли е била предначертана, защото той се върна при нея не след дълго.

Джиджи Хадид и Зейн Малик

Красивата моделка и талантливият музикант започват да се срещат през 2015 г. От тогава са се разделяли и събирали няколко пъти, но ето че днес не само са заедно, но и са горди родители на дъщеря си, която се роди през 2020 г.

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк

Връзката на Джесика и Джъстин е преживяла няколко падения. Те се запознават през 2007 г. и любовта им изглежда перфектна, но само до 2011 г., когато изненадващо се разделят. Но с времето се оказва, че Тимбърлейк не може да забрави Джесика и прави всичко възможно да я върне в живота си, дори ѝ предлага брак. Актрисата се съгласява и не след дълго двамата се вричат във вечна вярност и любов. Сега са щастливи родители на две деца.

Кейти Пери и Орландо Блум

Кейти Пери и Орландо Блум определено са стара любов. Двамата започнаха да се срещат преди доста години, но след това се разделиха и актьорът започна връзка с моделката Миранда Кер, от която дори има дете. Изненадващо обаче той се връща при Кейти през 2016 г. и оттогава са неразделни. Плодът на тяхната любов е дъщеря им Дейзи, която се роди през 2020 г.

Четете още: С мъжа ми правихме тройка и това уби сексуалния ни живот завинаги