Автор
Woman.bg

6 истории: Какво е да участваш в групов секс (+18)

Искате да разнообразите сексуалния си живот и да изненадате половинката си? Или просто сте любопитни какво ли е да споделиш едно легло с повече от един човек? И в двата случая сме ви подготвили истински и интересни истории на 6 двойки, които са опитали удоволствието, наречено „групов секс“.

„Приятелят ѝ свърши върху мен“

„Няколко месеца с приятеля ми търсехме двойка, с която да правим секс. Беше ни много интересно какво ли ще се случи, ако си спретнем четвoрка. Намирането на друга двойка беше дълъг и труден процес, използвахме и сайтове за запознанства, говорихме с много хора, но така и не се стигаше да секс. Най-накрая намерихме подходящите партньори, които бяха близо до нашата възраст и ни привличаха. Срещнахме се в един ресторант и си прекарвахме чудесно, разговаряхме повече от два часа. Ако трябва да бъда честна, бях малко притеснена. След вечеря отидохме у тях и жената започна да ме целува страстно, сякаш нямаше търпение да ме награби. Беше странно, но и хубаво. След това мъжете ни започнаха да ни събличат. Тогава бях в цикъл, заради което не позволявах никой да прониква в мен. Беше много вълнуващо и страстно. За първи път правих орална любов на жена, имаше и много откачени моменти. Дори седна на лицето ми, докато правеше френска любов на приятеля ми. В един момент пък двете едновременно правехме същото на нейния приятел. Накрая той свърши върху мен, а моят приятел свърши върху нея. Беше много възбуждащо!“, Н.

„След като свършихме, хапнахме пица и заспахме прегърнати“

„Аз и приятелят ми си направихме тройка с един общ приятел. На всички ни се случваше за първи път. Този наш познат непрекъснато флиртуваше и с мен, и с приятеля ми, а ние от дълго време искахме да правим тройка и се сетихме за него. Поканихме го вкъщи и той бързо започна да ме съблича, докато гледаше как ще реагира приятелят ми. Тримата започнахме да правим секс и ако трябва да съм честна, беше адски възбуждащо да гледам как половинката ми прави секс с мъж. Актът беше страхотен и след като свършихме, си хапнахме пица, прегърнахме се и заспахме.“, Ф.

„Приятелят на съпруга ми адски много ме възбуждаше“

„Съпругът ми има един много добър приятел, който винаги ме е възбуждал. Харесвах го, а той често идваше вкъщи. Един път с мъжа ми си говорехме за тройките и че бихме искали да опитаме някой път. Тогава се сетих за този негов приятел и той се съгласи. Веднъж пак беше дошъл на гости и в един момент той и съпругът ми си съблякоха ризите. Аз много се възбудих и започнах да целувам половинката ми, а след малко усетих как приятелят му ме гали по крака. В следващия момент тримата се оказахме в леглото и правехме секс почти цяла нощ. Беше невероятно!“, И.



„Не уцелих момента“

„Беше организирана оргия. С един приятел отидохме в хотел, където се бяха събрали няколко двойки и в началото всички единствeно си говореха. Това продължи дълго време, след което започна същинската част. Не мога да кажа, че беше много възбуждащо, тъй като бях в цикъл и не получих никакво удоволствие. Единствено правех френска любов на няколко мъже.“, Т.

„Непременно ще го направя пак!“

„Първият път, в който правих групов секс, имаше много алкохол и порно. Това се случи една вечер, когато хванах приятеля ми в леглото с друго момиче. Бях съсипана и две приятелки дойдоха да ме вземат. Решиха да ми направят изненада и ме заведоха в хотел. Дойде и още един приятел и се случи. Те започнаха да ме целуват и събличат, а преди това бяхме изпили няколко чаши вино. Отпуснахме се и дори си пуснахме порно канал. Беше много възбуждащо, дори не си говорехме. Със сигурност бих го направила пак.“, Е.



„Направихме го три пъти“

„Когато бях на 18 г., живеех на квартира с най-добрата ми приятелка, след време и приятелят ми се премести при нас. 19-ият му рожден ден наближаваше и аз исках да му направя неочакван подарък – тройка с приятелката ми. Между другото, когато двете живеехме сами и си нямах гадже, се беше случвало няколко пъти да правим секс, така че нямаше да е първият път, в който спя с нея. Споделих на приятеля ми идеята и първоначално той отказа, защото беше притеснен, че това ще е изневяра. Каза ми, че не иска да ме нарани и да прави секс с другиго, освен с мен. Тогава му обясних, че няма проблем, защото и друг път съм била с нея и той се съгласи. Беше много горещо преживяване, защото двете започнахме да се целуваме, докато приятелят ми ни гледаше, а след това започнахме да го целуваме и него. Той беше много възбуден, а ние едновременно му правехме френска любов и сменихме доста пози. На всички толкова ни хареса, че го направихме три пъти.“, Д.

Четете още: Най-добрите секс пози за бременни според триместъра