Автор
Woman.bg

6 начина да разнообразим секса, докато сме изолирани

Новият коронавирус, разпространяващ се с бързи темпове в Европа и света, принуди повечето от хората да си стоят вкъщи. Ако и вие сте сред тях, което безспорно е препоръчително, и имате до себе си половинка, която обожавате, сега е моментът да се възползвате от свободното си време у дома и да се отдадете с партньора си на нови и неизпитвани досега емоции в сексуалния ви живот.

Приложени, тези идеи ще разнообразят сексуалния ви живот и ще ви върнат изгубените страстни мигове. Разбира се, можете да ги променяте и допълвате, в зависимост от личните ви предпочитания и предпочитанията на вашия любим.

1. Докосвайте се само с устни


Задачата е елементарна - да се докосвате, без да използвате ръцете си. Вместо тях включете в действие устните, краката, носа, косата. Това ще влее нежна свежест и ще направи сексуалното ви изживяване още по-възбуждащо и неповторимо.

2. Секс под душа


Приятно разнообразие в секса ще внесете, като го направите под душа. Има достатъчно варианти, които да приложите под водните струи или във ваната, всеки от които ще ви донесе неподозирано удоволствие. Една от позите, които горещо ви препоръчваме е като се облегнете на стената и обгърнете кръста му с крака. За да избегнете риска от подхлъзване, не забравяйте преди това да се подсигурите с една гумена постелка на пода.

3. Прочетете препоръчан еротичен роман


В книгите винаги можем да открием достатъчно мъдрост, която да приложим в реалния живот. В любовните романи няма да откриете научни или исторически факти, които да обогатят общата ви култура, но със сигурност ще намерите романтични идеи, които да реализирате с половинката.

4. Масажът винаги е добра идея

Никой не отказва релаксиращ масаж! Ако той е направен от половинката – още по-добре!

5. Направете на любимия си стриптийз

Изненадайте го, докато си седи кротко на дивана, като се появите изведнъж пред него в секси бельо - жартиери, корсет или много изрязано бельо.

6. Ах, тази Кама Сутра

И на финал, ви препоръчваме да експериментирате в леглото с една умопомрачително гореща поза от Кама Сутра - Лангуста. Жената застава "на четири крака", като за по-голямо удобство може да е подпряна на няколко възглавници, сложени една върху друга. Tой ляга над нея отзад, сплита ръцете и краката си с нейните. Движението извършва тя. Tой трябва колкото се може по-плътно да се притиска до нея със всички части на тялото си.

Четете още: Новият хит сред секс позите - 68