Автор
Ива Петрова

6 от най-необичайните семейни двойки по света - вярвате ли в чувствата им?

В днешно време обществото сякаш стана по-толерантно към необичайните двойки. Затова, колкото и да е странно, партньори с голяма разлика във възрастта или други още по-фрапиращи различия помежду им трудно биха ни изненадали. Някои от по-долу изброените обаче все още предизвикват недоумение и шок. Нека да видим шест от най-странните и необичайни брачни съюзи.

Тя е на 91, той – на 31, когато се влюбват лудо един в друг

Кайл Джоунс е на 30 години, когато среща любовта на живота си в лицето на Марджъри Маккул. Двамата се запознават в магазин и според Кайл това е любов от пръв поглед. Единственото нещо е, че любимата на Кайл се оказва три пъти по-възрастна от него - по време на срещата им Маккул е на 91 години. Въпреки това мъжът признава, че винаги е харесвал по-възрастните жени, а от връстничките си никога не е бил привличан. Майката на Кайл знае за предпочитанията на сина си и се отнася с разбиране към избора му. Кайл и Марджъри били толкова силно привлечени един от друг, че дори си казали „Да“. Бракът им в никакъв случай не може да бъде определен като „брак по интерес“, твърди Кайл. Самата Марджъри не е богата, обяснява той. Двойката не се срамува да показва чувствата си публично и казва, че въпреки разликата във възрастта, поддържат прекрасни интимни отношения.

Разликите в ръстта не са пречка

Много високи момичета се притесняват, когато се окажат по-високи от гаджетата си – дори и само с няколко сантиметра. Френският модел Женевиев Гале обаче, въпреки сравнително ниския си ръст в света на модата (170 см), не се страхува да се омъжи за мъж, който е... почти метър по-нисък от нея. Избраникът на сърцето ѝ е известният американски актьор и стендъп комик Верн Тройър. Въпреки малкия си ръст (80 см) той участва в сагата за Хари Потър, телевизионния сериал „Сабрина“ - тийнейджърката вещица, и много други филми. Именно популярността му, а не разликата във височината, става причина за развода между двамата. Двойката бе заедно три години, но Женевиев не издържа на конкуренцията и призна, че постоянно ревнувала съпруга си от фенките му.


Красавицата и звярът

Китаецът Ю Джънхуан е известен в родината си като "човека-маймуна", а през 2002 г. Книгата на рекордите на Гинес го признава за най-косматия мъж в света. Кожата на Ю е 96% покрита с коса, но въпреки необичайния си външен вид младежът не пада по лице: от 7-годишна възраст той се снима във филми и токшоута, пее и води активен начин живот. Външният вид не му попречи да срещне любовта на живота си и да се ожени. С Жен Хуа се запознава в интернет и скоро двойката започва да общува на живо, да пътува заедно. От брака си двамата имат син. Въпреки тревогата на Ю Джънхуан, че болестта му ще се предаде на детето му, бебето се ражда абсолютно здраво.

Любов наобратно

View post on Instagram
 

Връзката на Кейти Хил и Арин Андрюс изглежда напълно обикновена на пръв поглед. Двойката обаче е първата в света, в която и двамата сменят пола си, тоест биологично „Кейти“ (първоначално Люк) е мъж, а „Арин“ (по рождение Есмералда) е момиче. Запознават се в тийнейджърските си години, когато Кейти прави трансджендър преход, а Арин тъкмо се подготвя за тази сериозна стъпка. Според двойката и двамата са си помогнали да приемат себе си и пола си.

Когато килограмите нямат значение



Чарити Пиърс е на 38 години, когато среща 22-годишния Томи. Тогава тя била самотна майка и освен това страдала от затлъстяване – тежала 353 килограма. Огромното ѝ тегло било причина да не може да се движи самостоятелно и да страда от заболявания на вътрешните органи. Томи обаче се влюбва в нея и заедно с дъщеря си от първия си брак помагат в гледането на Чарити. Първоначално мнозина не вярвали на любовта на двойката и смятали, че Томи е с нея само от съжаление, но двойката до днес е щастлива заедно. Освен това Томи мотивира Чарити да се заеме със здравето си. Така, благодарение на любовта и грижите му към нея, днес тя е успяла да свали цели 200 килограма и продължава битката с килограмите!

Животът не е същият без котка

Всички обичаме домашните си любимци, но англичанката Барбарела Бюхнер решава да официализира любовта си. Тя вдига сватба с две котарака, Паяк и Лугоси, след което отива на екскурзия до Канарските острови с тях. Въпреки че бракът не е регистриран от държавните агенции, Барбарела била подпомогната от специален сайт, който издава удостоверение за регистрация на отношения с домашни любимци. В потвърждение на любовта си Барбарела татуира на десния си крак имената на своите "ухажори".

Четете още: При стрес мъжете искат секс, а жените решават проблема: И още 11 неочаквани факта за секса, за които научихме през последните 10 години