Няма нищо по-красиво и горещо от страстната френска целувка. А най-хубавото е, че тя всеки път и с отделните хора е различна. Винаги, когато знаем, че ни предстои целувка с нов човек, се вълнуваме и с нетърпение очакваме онзи съкровен момент. Дали тя ще е такава, каквато сме си я представяли, дали ще надмине очакванията ни, или пък ще ни разочарова? Все още не знаем, но ето какво можете да направите вие и по-точно какво да избегнете, за да не изненадате неприятно новия обект на желанията си.

Не изяждайте другия

Много груба грешка, която често се допуска. Като че ли мъжете повече го правят, но това е добро предупреждение и за дамите. Колкото и силна страст да изпитате, не забравяйте, че човекът срещу вас не е за вечеря. Карайте го по-леко и не отваряйте устата си твърде много, ще бъде прекалено.

Не се отдръпвайте

Понякога, когато сме подвластни на нови усещания, сме склонни да направим крачка назад. Не допускайте тази грешка. В случай, че установявате близки отношения, особено с нов човек, късата дистанция е много важен фактор. Ако се отдръпнете, човекът срещу вас може да остане с впечатлението, че не ви привлича.



Не го правете с дъвка

Винаги, винаги, вингаи махaйте дъвката от устата си преди целувки. Няма нищо по-неприятно от това да целувате човек, който дъвче бонбон или дъвка. А прехвърлянето им от уста на уста не е преживяване, на което всеки ще се зарадва.

Дишайте

Спрете за секунда, поемете си въздух и продължете. Така е още по-хубаво, нали?



Преглъщайте

Не позволявайте целувката да се превърне в поток от слюнка. Не е толкова секси.



Не бъдете агресивни

Освен ако не се целувате с още по-страстен човек от вас. Не хапете силно, не натискайте повече, отколкото трябва, бъдете по-нежни. По този начин ще предизвикате още по-силни усещания в отсрещната страна.

Не го мислете толкова

В крайна сметка целувката е прекрасен момент, който трябва да бъде воден изцяло от личните ви усещания и емоции. Ако прекалите с размишленията, ще отнемете от собственото си удоволствие. Просто се насладете на момента и не следвайте конкретен план.

Четете още: 10-те мъжки правила за любовта