7 тайни от порното, които ще ви превърнат в богиня в леглото

Коя жена не би искала да бъде най-добрата любовница и да бъде истинска богиня в леглото? Е, дами, трябва да знаете, че това не е никак трудно. Всъщност, можете да научите много от филмите за възрастни по тази тема. И не, не говорим за акробатични изпълнения в секса или за действия, които не биха ви харесали. Просто следвайте тези толкова простички 7 правила, които знаем от актрисите в еротичните ленти и не само че ще замаете главата на интимния си партньор, но и вие ще изпитате още по-голямо удоволствие от секса:

Не се срамувайте от тялото си

Гърдите ви не са толкова големи и сочни? Имате повече целулит? Сега ще ви кажем една тайна - това няма никакво значение за мъжа, той е готов да прости тези недостатъци, но това зависи само от вас. А решението е много лесно - не се срамувайте от тялото си! Няма нищо по-възбуждащо за господата от жена, която има самочувствие и харесва тялото си. Независимо дали то наистина е перфектно, или не.

Не сдържайте емоциите си и не мълчете

Хубаво ви е? Искате да изкрещите от удоволствие? Кажете го, покажете го и изобщо не се притеснявайте. Мъжете полудяват от възбуда, когато знаят, че доставят удоволствие на жената, чувстват се като истински рицари в такива моменти. И вие също ще изпитате още по-голямо удоволствие от акта, ако показвате какво чувствате. Разбира се, мръснишките приказки винаги са бонус. Просто не мълчете, когато ви е хубаво.

Не претупвайте любовната игра

Забелязали сте колко дълга може да бъде прелюдията към секса в някои еротични филми, нали? Е, мъжете много, ама много, си падат по това! Ако има и предистория - още по-добре. В този ред на мисли, не пренебрегвайте любовната игра, дами. Бъдете закачливи, не бързайте да стигнете до самия секс. Целувайте го, галете го, докосвайте го навсяде, говорете му. Оставете той да направи същото и за вас. Дори не бързайте да съблечете дрехите. Просто се насладете на момента максимално дълго.

Обръщайте специално внимание на детайлите

Върху мъжкото тяло има толкова много ерогенни зони, с които можете да се заиграете и да го докарате до влудяваща възбуда. Такива места са пръстите, гърбът, бедрата, ушите, врата...не се фокусирайте единствено върху интимните му части. Тях оставете за десерт.

Попитайте го какво му харесва, следете реакциите му

Никога не можете да бъдете напълно какво най-много харесва вашият партньор. И ще спечелите огромна точка във ваша полза, ако го питате дали това, което правите му харесва, какво би искал да направите и просто да следите реакциите му, като експериментирате. Интересувайте се от неговите желания.

Обичайте секса

Правете секс, само тогава, когато имате желание. Никога не го правете по задължение. Това е тайната на хубавия полов акт. В противен случай партньорът ви ще усети, че не сте в настроение, а това не би било приятно за него. Нито пък за вас. Отнасяйте се с любов към секса, показвайте го.

Бъдете готови за новости

Можете да почерпите много идеи за новости в леглото от еротичните филми. Без значение дали ще е някоя поза, която не сте опитвали досега, или за секси бельо в определен стил, или за ролеви игри. Можете само да спечелите, ако сте готови да опитате нещо ново, разнообразието е солта на хубавия секс.

Четете още: Как мъжете записват любовницата си в телефона