Днес всеки втори търси любовта. Живеем във връзки, за които не сме сигурни, че са наистина важни и истински. Понякога ни се струва, че партньорът ни е не толкова отдаден на нас, колкото ние на него. Е, трябва да знаете, че си има знаци, по които можете да разчетете неговото отношение. На него не му пука за вас, ако...

Вие сте тези, които първи изпращат сърчице или слънчице рано сутрин. Ако през деня вие сте тези, които пишат "мисля за теб", а отговорът се бави повече от час... Търпеливи сте, защото много искате да се случи нещо по-сериозно, но от опит ви казвам - време е да търсите любовта другаде. Ако човекът от отсрещната страна на телефона не ви отговори час-два, значи въобще не мисли за вас. Иначе дори да е в най-натоварената среща, ще намери начин да ви отговори. Повярвайте ми!

Ако предложите да се видите - забележете, вие предлагате, а той първо е супер ентусиазиран, а ден или няколко часа преди срещата я откаже, забравете за него. Той не иска да се вижда с вас и не ви приема сериозно. Ако някой се интересува от друг, той ще иска да го види независимо колко е уморен или ангажиран е.


Винаги вие сте тези, които се съобразяват с графика на другия. Не е частно, нали? И не, не е защото на вас ви е по-лесно. Просто на другия не му пука за вас. И какъв е изводът - време е за промяна. Направете я точно сега. Дайте възможност на някой нов човек да влезе в живота ви. Човек, на когото ще му пука повече за вас.

Ако той винаги ви споделя своите проблеми, драми, съмнения, ако търси съветите ви или просто има нужда да поговори с някого, а когато вие имате нужда от същото - не ви обърне внимание, той не ви иска сериозно в живота си. Разберете го.

Ако постоянно закъснява за срещите ви и се оправдава, не, не е сериозен. И е време и вие да излезете от живота му. Защото всъщност вие присъствате там само, защото правите усилие - вие - не той.

Ако ви дава разнопосочни сигнали - първо е мил, после изчезва с дни без ад ви напише дори ред - не, той не ви обича. Дори не мисли за вас. Оставете го да тръгне по своя път, а вие поемете по своя.

Още един знак, че той не изпитва емоции към вас е това, че почти не полага никакви усилия, за да ви задържи в живота си. Не се старае да измисли нещо интересно, да ви изненада приятно, да ви заведе някъде, да сподели с вас преживявания... Няма страст, няма емоции, няма любов. Защо тогава още го искате в живота си?