Автор
Woman.bg

74% от мъжете правят добро впечатление на първа среща

74% от мъжете очароват своята дама на първа среща, като най-големият коз на силния пол е хубавата кариера, показва ново проучване.

Огромна заплата, интересно хоби, много приятели и липса на предишен брак правят перфектната комбинация, която подлудява жените. Според проучването 74 на сто от мъжете покриват тези критерии и правят добро впечатление на първа среща. В изследването участват 700 представители на силния пол на възраст между 18 и 35 години.

2/3 от анкетираните обаче признават, че лъжат за доходите си на първа среща. Половината от участниците заявяват, че подхващат разговора за кариерата, вярвайки, че тя ще ги представи в най-добра светлина. Хобитата са втори в списъка, показва още проучването.



Според него обаче 55 % от мъжете казват само това, което жената иска да чуе. Най-преувеличавани са темите за любовта към спорта, животните и изкуството. Но това безспорно прави мъжа по грижовен и чувствителен и веднага заинтригува противоположния пол. Една пета от анкетираните признават, че са излъгали кога за последно са спортували, само и само да направят добро впечатление.

Семейното положение любовното минало са друга област, за която силният пол фантазира. Една трета споделят пред жената, че са имали няколко жени в живота си, но само една "истинска" любов. 50 на сто скриват факта, че са разведени и дори лъжат, че нямат деца.



Източник: БГНЕС