Амбър Хърд и Джони Деп

Разлика - 23 години

Ричард Гиър гадже с млада блондинка

Започваме от прочутия пират и неговата руса принцеса. Двамата се събраха през 2011 г. на снимачната площадка на лентата "Дневникът на едно пиянде", като оттогава насам са неразделни.

Заради Амбър Джони заряза дългогодишната си половинка Ванеса Паради и двете си деца и промени възгледите си за брака. Преди Деп бе сигурен, че брачното свидетелство е просто парче хартия, но след лудото си влюбване в красивата Хърд вече е на друго мнение.

В пресата неведнъж се появяваха слухове, че двойката се разделя, но Амбър и Джони издържаха на напрежението и през февруари тази година се ожениха на частен остров на Бахамите въпреки голямата разлика във възрастта.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Разлика - 11 години

Блейк е с 11 години по-млада от Райън, но въпреки това двамата са една от най-хармоничните двойки в Холивуд.

Актьорите се запознаха на снимачната площадка на филма "Зеления фенер" през 2010 г., като по онова време Рейнолдс все още беше женен за друга блондинка - актрисата Скарлет Йохансон. Отношенията между Райън и Скарлет бяха обтегнати последната година, а появата на Блейк само подля масло в огъня.

Връзката между Рейнолдс и Лайвли се разви с бесни темпове въпреки сложния любовен живот и на двамата. Само година след запознанството си те се ожениха, а през декември миналата година двойката се сдоби с дъщеря, която кръсти Джеймс. Влюбените все още не могат да се нарадват на щастието си.

Катрин Зита-Джоунс и Макъл Дъглас

Разлика - 25 години

Най-лошите гаджета от света на киното и телевизията

Преди да срещне Катрин, Майкъл вече бе известен холивудски актьор, прочул се както с таланта си, така и със слабостта си към млади момичета. Любовната им история започна още през 1998 година, когато Майкъл още не се бе развел с предишната си съпруга.

Дани Де Вито запознава актрьора и Катрин на фестивала Deauville Film Festival след затворена прожекция на "Маската на зоро". Дъглас се влюбва в Зита-Джоунс от пръв поглед и изрича пророческата фраза "Искам да стана баща на децата Ви!". Ухажва я половин година и в крайна сметка постигнал успех.

Поначало актрисата се притеснява как ще реагират родителите й - все пак годеникът е на преклонна възраст с четвърт век над нейната. Но роднините на булката даватсъгласието си и през 2000 г. Катрин и Макъл вдигат страхотно сватбено тържество. Интересно е, че първородният им син е роден няколко месеца преди сватбата и има честта да присъства на това събитие. Три години по-късно се ражда и дъщеря им. Влюбените преминават през редица изпитания, но все още са заедно.

Хайдън Пенетиър и Владимир Кличко

Разлика - 13 години

Украинският боксьор-великан и холивуското миньонче са доста колоритна двойка. Различни са във всички отношения - на ръст разликата им е 45 см., а на възраст - 13 години. Сякаш съдбата си прави лоша шега, събирайки ги. Но ето че вече 5 години Хайдън и Владимир са щастливи заедно и смятат да се оженят, без обаче да има обявена дата.

Запознават се през 2010 г. на "литературно четене", като между двамата веднага прехвърча искра. В началото никой не взима на сериозно връзката им, наричат ги "гиганта и дребосъчето". Доказателство за любовта им обаче е тяхната дъщеря, която кръщават Кая Евдокия.

Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли

Разлика - 19 години

Супермодели на луд купон в Кан (снимки)

Отново доста колоритна двойка - бруталният холивудски мачо и миловидният "ангел" на Victoria’s Secret имат разлика във възрастта от 19 години. Двамата се запознаха през 2010 г. на калифорнийски музикален фестивал - разбира се, актьорът трудно може да не забележи хубавицата.

Връзката им се разви с бързи темпове, като само месец след първата си среща двамата заживяха заедно, а през лятото на 2014 г. решиха и да се оженят. Нещо обаче се обърка и до дългоочакваната сватба така и не се стигна. Любопитни сме каква е причината за отлагането и дали Стейтъм и Роузи все пак ще се венчаят.

Арън и Сам Тейлър-Джонсън

Разлика - 23 години

Тези двамата имат просто невероятна любовна история. Той е красив актьор, а тя - талантлива художничка, фотограф или просто жена с трудна съдба, която има нуждата от мъж, който да я обича и за когото тя да се грижи. С разлика във възрастта от 23 години двамата преживяха вълна от обществени критики, но все пак проявиха силна воля и доказаха, че за любовта няма ограничения.

Сам и Арън се запознаваха на снимачната площадка на филма "Младият Джон Ленън" през 2009 г. (тогава актьорът е едва на 19, а Сам - на 42 години). След три години връзка двамата се ожениха и днес вече имат две дъщери - Роми Хайро и Уайлда Рей.

Оливие Саркози и Мери-Кейт Олсън

Разлика - 17 години

За Оливие, банкер и брат на бившия френски президент Никола Саркози, бракът с Мери-Кейт е втори в живота му. Влюбените не се смутили изобщо от 17-годишната разлика във възрастта. Поначало никой не предполагал, че двамата ще останат заедно толкова време, камо ли пък, че ще се оженят. Но през септември 2014 г. Оливие и Мери-Кейт се венчаха на тайна и много скромна сватба, на която присъстваха само най-близките им.

Хю Хефнър и Кристъл Харис


Разлика - 60 години

Старият "похотливец" Хю Хефнър безпаметно се влюби във фотомодела Кристъл Харис, която спокойно може да му бъде правнучка. Двамата се сгодиха за пръв път през 2010 г., планирайки да се оженят през лятото на 2011 г. Но стана нещо невероятно - само три дни преди сватбата Кристъл се превърна в "булка беглец".

Последва сложна подялба на имуществото, но Кристъл се върна в имението на плейбоя и Хефнър я прие. Вторият опит за венчавка бе през 2013 г. и се оказа успешен.