Автор
Ева Григорова

8 неща, които ще го отблъснат от теб

Независимо дали сте обвързана отдавна или отскоро се срещате с мъж, който е интересен за вас, ако искате да запазите човека до себе си, трябва да имате няколко неща предвид. Като например какво би сметнал той за отблъскващо у вас. Има определен тип женско поведение, което повечето мъже съвсем разбираемо не харесват.

Не внимавате в това, което той говори

Не се разсейвайте и проявявайте интерес, когато той приказва. Всеки мъж обича да бъде слушан, а не да си зяпате в телефона, докато той ви споделя нещо.



Подигравате се

Никога не се подигравайте на него или на някой друг пред него. Това прави грозно впечатление, а и всеки има право да харесва или да не харесва нещо и не сте вие човекът, който ще се присмива на избора му.

Ревнувате

Ревността присъства във всички отношения, но трябва да се проявява с мярка. Загубите ли контрол и станете ли твърде обсебващи и ревниви, мъжът ще се отдръпне от вас.

Не сте открита

Бъдете открити от самото начало с мъжа, който харесвате. Разбира се, в началото на връзката не е добра идея да бъдем драматични и да говорим твърде много за проблемите си. Когато обаче изобщо не можем да се отворим емоционално към партньора, това може да го отдалечи от нас.

Не сте усмихната и позитивна

Мъжете харесват усмихнати и позитивни жени. Ако постоянно се оплаквате, мрънкате и критикувате, вашият партньор ще се отегчи и ще бъде отблъснат от вас.

Клюкарствате твърде често

Нещо, което прави силно впечатление на мъжете, е дали една жена влага енергията си в това да сплетничи. Това автоматично подсказва, че вие сте нелоялна, дори в любовна връзка.

Материалистка сте

Хубаво е, че се стремите да подсигурите живота си, но ако това за вас надделява над всичко останало и особено ако се вглеждате в това кой колко финансови възможности има, мъжът определено няма да се задържи до вас дълго, дори и той самият да е финансово независим.

Не умеете да общувате

Обикновено любовните взаимоотношения започват с телефонни разговори, чатове в социални мрежи, комуникация на живо. Въпреки че има мъже, които не умеят да комуникират ефективно по ред причини, това да бъдете интересна в общуването е нещо, което може да накара един мъж да иска да бъде с вас или да се отдалечи.