Автор
Ива Петрова

9 неща, които всички жени искат в леглото

Да, всички имаме различни предпочитания, но някои основни желания съвпадат при 90% от жените.

Грижа за нас

Ако партньорът поставя на първо място собствените си потребности и желания, няма да сме особено доволни. Ние разбира се сме готови да доставяме удоволствие на любимия си (и обикновено охотно го правим), но ни се иска все пак да получим нещо в отговор. Нещо по-дълго от три минути. За да стане мъжът добър партньор, трябва да полага усилия.

Презерватив

Да, ние искаме мъжът да си използва сивото вещество, когато става дума за безопасен секс. Затова ако не сме се разбрали предварително за нещо друго, очакваме той да използва презерватив. И предпочитаме той да не се прави, че за пръв път чува тази дума или че няма представа как да ползва това хитроумно гумено изделие. В този случай може изобщо да не се стигне до секс – защото здравето и защитата от нежелана бременност за нас са по-важни от удоволствието. Е, поне за повечето от нас.

Оргазъм

Той е логично продължение на първата точка. Сексът без оргазъм е подобен на монотонните коремни преси, само дето последните очевидно са по-полезни. Че и по-задоволителни дори.

Общуване

Харесва ни, когато ни питат дали всичко протича добре и правилно или нещо трябва да се промени. Не е нужно да ни разказвате вицове, но да се задават въпроси, които да помогнат и на двамата партньори да изпитат по-голямо удоволствие, е нещо нормално. Даже е много хубаво.



Чисти чаршафи

Без трохи и петна с неизяснен произход. Иначе просто ни е трудно да се отпуснем и да се насладим на акта.

Прелюдия

Има различни случаи, понякога желанието е толкова силно, че прелюдията е излишна, но обикновено все пак сме настроени за предварителни ласки. Женският организъм е сложно устроен и има нужда от прецизна подготовка.

Без чорапи

Нека не бъркаме двете неща – само мъжете се възбуждат от тънки чорапи на женските крака. Жените, виждайки чорапи на иначе голото мъжко тяло, се дразнят адски. Неизвестно защо някои мъже мислят, че можем да сметнем босите им крака за грозни. Не, господа – нищо не е по-грозно от чорапите ви, повярвайте ни!

Малко реализъм

Сексът като на порнофилм е готино нещо, но не очаквайте от една средностатистична жена акробатични номера в стила на Елза Джийн. А и филмите са си филми – в реалността не винаги успяваме да повторим онова, което ни показват на екрана.

Кунилингус

Няма да обясняваме защо, но да, искаме го.