Оргазмът – най-желаното удоволствие, което всяка жена иска да достигне по време на секс, но малко успяват. Причината за това да не го изпитвате може да бъде всякаква, но важното е да работите за промяната и да си извоювате това, което искате. Отпуснете се, заслужавате го, просто трябва да положите малко усилия. Предлагаме ви 9 лесни стъпки:

1. Удължете любовната игра

Бързането не е препоръчително, когато имате затруднения по пътя към оргазма. Колкото повече наблегнете на гушкането и нежните целувки и докосвания, толкова повече ще нараства възбудата ви. Не бързайте да минавате към същинската част.

2. Отлагайте

Повтаряме: Не бързайте, когато виждате, че сте близо. Напротив, отложете удоволствието, за да го удвоите. Дори може да спрете за няколко секунди и да продължите отново – настръхването ви е гарантирано.



3. Тренирайте

Всякаква физическа активност преди секса е препоръчителна за вас. Знаете ли, че тренировките и напрежението повдигат нивото на тестостерон в тялото ви? Това води и до повишаване на либидото, което е крайно желателно, ако искате разтърсващ оргазъм.

4. Вземете гореща вана

Или ако нямате време за вана, то сложете топла кърпа върху влагалището си за няколко минути. По този начин то ще стане още по-чувствително и ще подобрите кръвообращението. Съответно ще се навлажните много повече и ще изпитвате по-голямо удоволствие от секса.

5. Използвайте тантра тактики

Не е тайна, че тантра тактиките работят безотказно. Не подценявайте силата на бавното равномерно дишане заедно с партньора. То е един от ключовете към оргазма. Бонус съвет: Стягайте и отпускайте влагалището преди акта.



6. Изпийте това

Още от древни времена хората са измислили напитка, която влияе отлично на либидото им. Ето каква е рецептата: чаша топло мляко и щипка шафран.

7. Презаредете

Опитвали ли сте да включите вибратор в секса? Направете го, много жени твърдят, че той им е помогнал да изпитат повече удоволствие от акта. Следващият път заредете батериите и го включете в забавата, няма да съжалявате, той ще ви стимулира допълнително.

8. Кой е подходящият момент за вас?

Да, точно така. За оргазма си има най-подходящо време и е добре да го спазите. Според медицината през първите два дни от месечния ни цикъл, гърдите и клиторът ни са много по-чувствителни и тогава сме най-склонни да изпитаме разтърсващ и повтарящ се оргазъм. Тогава е препоръчително да се отдавате на страстни занимания рано сутрин или следобед.

9. Сменете темпото

Темпото е един от най-важните фактори в секса. Отново ще подчертаем, че не е добре бързате. Започнете бавно и нежно и постепенно забързвайте.

Четете още: Нямате време за секс? Тези пози са за вас!