Адел е „наистина много щастлива“ с новия си приятел Рич Пол, с когото излиза от няколко месеца, се твърди в нова публикация в списание US Weekly. Източник, близък до британската попзвезда, споделя, че тя е "на седмото небе", откакто се е запознала с агента на баскетболиста Леброн Джеймс, който пък е много близък приятел на съпруга на Бионсе - Джей Зи.

„Двамата непрекъснато пътуват между Лос Анджелис и Ню Йорк, за да са заедно. Той е много срамежлив и скромен, докато Адел е супер общителна", разказва източникът пред изданието.

View post on Instagram
 


33-годишната носителката на "Грами" и 39-годишният спортен агент успяха да запазят връзката си в тайна в продължение на месеци.

Вътрешният човек допълва още, че Адел се държи изключително нежно със своя любим.

View post on Instagram
 


За връзка между певицата и родения в Охайо Рич Пол се заговори за първи път през юли, когато двамата присъстваха заедно на мач от финалите на НБА. Влюбените седяха един до друг, а компания им правеше самият Леброн Джеймс.



През март месец беше потвърдено, че Адел е финализирала развода си с бившия съпруг Саймън Конечки. Тя обяви раздялата си с него през април 2019 г. след две години брак. Двойката има 8-годишен син Анджело.

Бившите съпрузи са се съгласили да се откажат от „правото да търсят или да получават издръжка един от друг“, съгласно съдебните документи. Те също така са решили да споделят съвместно правно и физическо попечителство над своя син.

Според източниците Адел и 47-годишният и Конечки са били повече приятели, отколкото влюбена двойка.

Припомняме, че през октомври 2020 г. британската изпълнителка имаше кратък романс с британския рапър Скепта.

View post on Instagram
 

Четете още: Най-накрая Адел показа новото си гадже (снимки)