Лошите момчета неудържимо привличат представителките на нежния пол, но когато стане дума за обвързване, ситуацията се променя.

Когато търсиш нещо повече от бурен секс и приключения, предпочиташ да включиш в действие интуицията си и всички възможни радари, за да предскажеш намеренията на човека срещу себе си.

Е, това обикновено не е лесно, особено когато си имаш работа с изпечен чаровник. И все пак има начин да го разконспирираш, при това още в началото.

Психолози съветват да използваш най-силното си качество – наблюдавай детайлите.

Ако мъжът, с който се срещаш pа трети път, още не е запомнил името на домашния ти любимец или пък изобщо не забелязва наличието на такъв, не заслужава вниманието ти.

Забавлявай се с него, но не си въобразявай, че ще получиш нещо повече от малко време, прекарано заедно.

Изобщо, ако той не обръща внимание на подробностите около теб – с какво се занимаваш, имаш ли хоби, кое е любимото ти ядене или питие и т.н., не очаквай нищо сериозно.

Не твърдим, че това няма да се промени, само препоръчваме да не се изправяш срещу вятърна мелница.

Друго, към което трябва да се насочиш, е до каква степен мъжът те предразполага да му се разкриеш.

Ако не се притесняваш да му пуснеш палав sms посред нощ, звъниш му с неочаквани предложения по всяко време и не се притесняваш от реакцията му, значи отношенията ви имат бъдеще. Какво точно, времето ще покаже.

Не на последно място регистрирай вниманието му към теб.

Ако е от онези палави момчета, които не ти подават палтото, не ти помагат с багажа и не ти отварят вратата, по-добре не допускай физическото привличане да надделее и не си губи ума.

Колкото и да си независима, такъв човек не е способен на равностойна връзка. Той трудно ще се превърне в твой партньор, по-скоро ще се грижи за себе си и ще очаква същото от теб.

А ти планираш отглеждането на собствените си деца някой ден, нали?