Алекс Раева проговори за романса си със Слави

05 ноември 2021 | 16:43
19981
5
Снимки: Instagram
5

По примера на актрисата Алекс Сърчаджиева, която жъне удивителен успех с моноспектакъла си "На живо", и съвсем скоро ѝ предстои да изгрее в спектакъл, в който тя ще сподели съкровени мигове от личния си живот, неотразимата Алекс Раева ще направи същото. 

Певицата, която към момента е част от панела в "Маскираният певец", вече е в трескава подготовка на своята вълнуваща изповед, която ще оживее в модерния напоследък жанр стендъп комедия. В спектакъла ще участва и нейната близка приятелка Мария Игнатова.


Добре е да уточним, че представлението ще завърти в интернет пространството, където и двете артистични дами се радват на огромен интерес и многобройни почитатели. 

"И двете ще разкрием живота си, нищо повече няма да кажа. Само ще издам, че този път ще участвам с текст, ще пиша", загатна Алекс наскоро.

Според запознати певицата ще разкрие всички свои любовни несполуки, преди да срещне мъжа на живота си Любомир Палаханов, с когото се радват на дъщеричката си Лиа, пише "Галерия".

Близки до Раева издават още, че тя няма да спести и нищо за драматичните си отношения с бившия си шеф Слави Трифонов. Известно е, че връзката им преди години бе публична тайна, макар нито един от двамата някога да я е потвърждавал открито.


"В началото бях втората, имаше друга жена. Когато станах първата, реших, че не искам да го легитимирам. Той виждаше в мен част от себе си – своята първичност, необузданост и категоричност. Но беше сложно. Той държеше на мен, аз взимах от него каквото мога. Като последен шанс да ме задържи, ми предложи в църква в чужбина. Не можах да откажа – всичко беше подготвено до най-малкия детайл. Но за мен беше празен ритуал", разказвала е Алекс.

В крайна сметка двамата се разделят и Раева напуска шоуто. Според запознати Слави дълго време не можел да я прежали.

По-късно тя има още няколко несполучливи връзки, до момента, в който преди няколко години не среща Любомир Палаханов, с когото днес са щастливи родители на 2-годишна дъщеричка - Лиа. 

Четете още: Емануела стана студентка, вече е брюнетка

Още по темата

Коментари

5
  15 ноември 2021 | 12:54 отговор
 

Целият й живот се върти около слави и миналото й с него. Единственото й постижение е, че е поела пишката на дългия наркоман.

 
4 Миукащия Божанков
  08 ноември 2021 | 12:53 отговор
 

Алекс дълбокото гърло .

 
3
  06 ноември 2021 | 16:59 отговор
 

Защо това трябва да ни интересува? По-добре да направи стриприйз.

 
2 Леля ти
  06 ноември 2021 | 14:48 отговор
 

Кух,кухи си намира...

 
1
  06 ноември 2021 | 14:22 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени