По примера на актрисата Алекс Сърчаджиева, която жъне удивителен успех с моноспектакъла си "На живо", и съвсем скоро ѝ предстои да изгрее в спектакъл, в който тя ще сподели съкровени мигове от личния си живот, неотразимата Алекс Раева ще направи същото.

Певицата, която към момента е част от панела в "Маскираният певец", вече е в трескава подготовка на своята вълнуваща изповед, която ще оживее в модерния напоследък жанр стендъп комедия. В спектакъла ще участва и нейната близка приятелка Мария Игнатова.

View post on Instagram
 


Добре е да уточним, че представлението ще завърти в интернет пространството, където и двете артистични дами се радват на огромен интерес и многобройни почитатели.

"И двете ще разкрием живота си, нищо повече няма да кажа. Само ще издам, че този път ще участвам с текст, ще пиша", загатна Алекс наскоро.

View post on Instagram
 

Според запознати певицата ще разкрие всички свои любовни несполуки, преди да срещне мъжа на живота си Любомир Палаханов, с когото се радват на дъщеричката си Лиа, пише "Галерия".

Близки до Раева издават още, че тя няма да спести и нищо за драматичните си отношения с бившия си шеф Слави Трифонов. Известно е, че връзката им преди години бе публична тайна, макар нито един от двамата някога да я е потвърждавал открито.

View post on Instagram
 


"В началото бях втората, имаше друга жена. Когато станах първата, реших, че не искам да го легитимирам. Той виждаше в мен част от себе си – своята първичност, необузданост и категоричност. Но беше сложно. Той държеше на мен, аз взимах от него каквото мога. Като последен шанс да ме задържи, ми предложи в църква в чужбина. Не можах да откажа – всичко беше подготвено до най-малкия детайл. Но за мен беше празен ритуал", разказвала е Алекс.

В крайна сметка двамата се разделят и Раева напуска шоуто. Според запознати Слави дълго време не можел да я прежали.

По-късно тя има още няколко несполучливи връзки, до момента, в който преди няколко години не среща Любомир Палаханов, с когото днес са щастливи родители на 2-годишна дъщеричка - Лиа.

View post on Instagram
 

Четете още: Емануела стана студентка, вече е брюнетка