Алекс Родригес - палав и нещастен. Търси отново път към сърцето на Джей Ло

Близо две седмици след като американските таблоиди избухнаха с новината, че музикалната латинодива Дженифър Лопес и бившият бейзболист Алекс Родригес са сложили край на 4-годишния си романс, из медийното пространство изплува слуха, че все още има надежда за връзката им.

Повод за новината е, че на 23 април бившата двойка е била забелязана да вечеря в първокласен хотел "Бел Ер" в Лос Анджелис. Интересното в случая е, че хотелът е същият, в който двамата са прекарали първата си среща през 2017 г., а това определено подсказва за евентуални опити двойката отново да възроди отношенията си.

Според източници пред Us Weekly инициатор на опитите е именно Родригес, който се надява да поправи връзката си с бившата си годеница, и тя да му прости за изневерите.

"Алекс Родригес няма да се откаже от връзката си и Дженифър Лопес", категоричен е източникът пред изданието. "Той е готов на всичко, за да се пребори отново за сърцето ѝ", твърди източникът и добавя още, че Алекс е взел полет до Лос Анджелис в четвъртък, за да се види с певицата.

"Джей Ло все още не вярва напълно на Алекс Родригес. Тя е много скептична, но го е изслушала, защото все още любовта ѝ към него не се е изпарила", допълва източникът.

В общо изявление Джей Ло и бившият бейзболист от Мейджър Лийг Бейзбол написаха: "Осъзнахме, че сме по-добре като приятели и планираме да останем такива. Ще продължаваме да работим заедно и да се подкрепяме един друг в общите си бизнес проекти. Желаем всичко хубаво един на друг и на децата, които всеки от нас има. От уважение към тях единственото друго, което ще коментираме, е да благодарим на всички, които ни изпратиха мили пожелания."

Влюбените птици се събраха през 2017 г. и обявиха годежа си през март 2019 г. След поредица отлагания на сватбата, свързани с COVID-19 пандемията, двамата в крайна сметка обявиха този месец, че прекратяват годежа си.

Междувременно двойката се превърна в една от най-любимите в Америка и много фенове на Лопес се надяваха това да е последната и най-стабилна връзка на певицата, известна с любовните си неволи.

Четете още: Прокълнатият любовен живот на Джей Ло: Ето ги мъжете, които я изоставиха през годините