Автор
Антония Дамянова

Амал и Джордж Клуни: Беше любов от пръв поглед!

Джордж Клуни и съпругата му Амал отпразнуваха осмата годишнина от сватбата си. След събитието History Talks във Вашингтон двамата отново събраха погледите, този път в Ню Йорк.

Те организираха първата по рода си церемония по награждаването на журналисти, правозащитници и други защитници на глобалната справедливост, които са изложени на голям риск, заради професията си, и това, което им се налага да търпят по време на работа.



Церемонията по връчването на наградите Justice Albie Awards се състоя в четвъртък вечер в Обществената библиотека в Ню Йорк, а известната двойка плени всички със стилната си визия и любов, която излъчва на всяка крачка.

Хубавата адвокатка бе облечена в приковаваща погледите златна рокля на ресни на марката Versace, докато харизматичният ѝ партньор бе заложил на класически елегантен черен костюм.

Двамата също дадоха съвместно интервю за CBS, като разговора се завъртя около любовта, брака и деца.

Клуни си спомни годините на своето заклето ергенство, когато не си е и помислял да бъде верен само на една жена. Холивудският ас мина под венчилото едва на 53 години. Днес 61-годишният актьор продължава да е щастливо женен за 44-годишната Амал.

Звездата не крие, че е било любов от пръв поглед. "Тя ме очарова в мига, в който влезе през вратата. И най-интересното беше, че не знаех дали ще ме хареса. Тя е толкова необикновено забавна, умна, красива, прекрасна жена и аз бях много влюбен в нея", спомня си Клуни.

"Влюбих се в нея и това съсипа живота ми!", шегува се Джордж Клуни. "Животът ми беше толкова лек, а сега имам близнаци, които тичат насам-натам!”, добавя той през усмивка.

Амал признава, че също се е влюбила в Джордж още в първия миг от запознанството им. „Срещнах го и си помислих: толкова се радвам, че има някой като него на света. Но не мислех, че ще прекарам живота си с него и ще имаме това невероятно семейство. Той ме изненада”, разказва тя.

Съпругата на Клуни отдавна е приета за модна икона. Британската юристка, сред чийто клиенти е и Джулиан Асанж, се омъжи за Джордж Клуни през 2014 г. Тя успешно съвместява работата си по сложни международни дела с времето, което отделя за децата си и любимия си мъж. Тя и актьорът са щастливи родители на 5-годишните близнаци Ела и Александър.

Четете още: Джордж Клуни и Амал: 8 години в света на голямата любов и житейското щастие