Аманда Сейфрид е гледала за първи път порно на 6 годинки

28 юли 2013 | 12:56
8732
6
6

Вече всички знаят, че американската актриса Аманда Сейфрид е обсебена от секса. Но тя не спира да разкрива пикантни подробности за себе си.

Красивата блондинка сподели в интервю за списание GQ, че е гледала своя първи порнофилм, когато е била на крехките шест години. Звездата даже помни в подробности сюжета на лентата, чийто главен герой е бил палав полицай.

"Бях на пет или шест годинки... Все пак мисля, че бях на шест... Младежът беше облечен като полицай, а девойката му правеше фелацио", спомня си 27-годишната Аманда.

"Тогава за пръв път видях пенис и помня, че много ми хареса. Видях как свърши – беше смешно, но и много, много лошо", добави тя.

Аманда Сейфрид сама изигра порноактриса. Тя се превъплъти в образа на Линда Ловлейс в едноименни филм за "дълбокото гърло".

Нека не забравяме, че Аманда е горда притежателка на татуировка, представляваща надпис "вагина", припомня БГНЕС.

Четете още: Малините повишават либидото

Още по темата

Коментари

6 Аз съм номер 6 :D
  07 септември 2015 | 17:23 отговор
 

Аз също смятам, че Аманда може да си прави каквото си поиска, с който си поиска и където си поиска. Но да говориш такива неща, било то в телевизията, било то и в интервю за определено списание, не е от най-умните неща, които даден човек, който се занимава с такава професия може да каже. От тези й думи може да зависи кариерата й от сега нататък, на дай си Боже да я чуе или да прочете думите й някое дете, защото на въпроса какво е казала тази какичка, няма как да се размине с едно "Не я слушай нея!". Децата в днешно време умеят да работят с модерните технологии много по-добре от нас, а знаем, че чичко Гугъл отговаря на всякакви въпроси..

 
5 Blondinka
  29 юли 2013 | 07:36 отговор
 

Напълно подкрепям коментар 1. И на мен винаги ми е била странна, но напоследък започна да говори пълни глупости и ми стана много неприятна. Случайно съм попадала на две-три интервюта с нея и категорично мога да твърдя, че няколко от мозъчните и клетки не функционират. Жалко че е толкова хубава.

 
4 Вилияна
  29 юли 2013 | 00:25 отговор
 

Голям зор да изиграе Анастейжа Стийл....

 
3 atilazmeq
  28 юли 2013 | 18:39 отговор
 

жената е супер всеки има правото да прави това което иска и харесва

 
2 нормално
  28 юли 2013 | 13:56 отговор
 

играла е порно актриса във филм на име "Deepthroat" и има тату надпис вагина... тая добре ли е :Д. Беше ми симпатична , ама май не е стока . Кой нормален човек ще си напише вагина на тялото завинаги. Ако иска да си нарисува един кур на врата :Д

 
1 тя
  28 юли 2013 | 13:24 отговор
 

е тая по принцип не я харесвам, ама след тази статия вече ми е съвсем противна и антипатична.

 

Добави Коментар

Най-четени