Последната връзка на Брад Пит, за която научихме, бе с красивата германка Никол Потуралски. Но това се случи миналата година, а и така и не разбрахме каква е развръзката между двамата.

В последните седмици пък се заговори и за предполагаема авантюра на 57-годишния американски актьор с 36-годишната чернокожа певица и актриса Андра Дей, която събра погледите на червения килим на церемонията по раздаване на Оскарите тази година.

View post on Instagram
 


Според мълва, датираща от края на май, разпространена от източници, цитирани от Mirror, Пит и Дей са имали интересна среща зад кулисите на кино събитието в края на април. На звездното парти двете звезди не само са се запознали, но и са разменили телефонните си номера.

Това бе достатъчно за медиите да разпространят слуха, че между двете знаменитости се е зародило специално приятелство. Тогава и приятели на звездата от „Легенди за страстта“ пък не пропуснаха да се пошегуват, че двамата с Дей биха били чудесна двойка.



Оказва се обаче, че двойката въобще няма романтични отношения, тъй като Пит и Дей никога не са се срещали.

"Не съм го срещала. И затова бях изненадана от слуховете. Всъщност сестра ми ми каза. Обади ми се и ме попита дали познавам Брад Пит. И аз отговорих "Еми, явно да. Явно го познавам", пошегува се Дей на наградите BET.

View post on Instagram
 

По думите ѝ цялата ситуация е била безумна и най-вероятно е била скалъпена от човек, който си е нямал друга работа. Все пак Андра признава, че е страстен фен на Пит и е категорична, че е прекрасен актьор.

Въпреки че не познава Брад Пит, Дей имаше повод за гордост в неделя. По време на наградите BET тя се качи на сцената, за да изпълни песните "Strange Fruit" и "Tigress & Tweed", след което спечели и статуетка за изпълнението си в ролята на Били Холидей в "The United States vs Billie Holiday". Наградата ще изглежда доста добре до тази от "Златен глобус", която Дей спечели за същата роля.

View post on Instagram
 

Четете още: Коцето изповяда чувствата си към старата любов Райна