Анджелина Джоли беше забелязана от папараци в компанията на бившия си съпруг - британския актьор Джони Лий Милър.

Припомняме, че 46-годишната Джоли и 48-годишният Милър бяха женени от 1996 до 1999 г., след като се събраха на снимачната площадка на трилъра "Хакери" през 1995 г.

Анджелина Джоли и Джони Лий Милър през 2005 г.

Някогашните съпрузи бяха щракнати по време на вечеря в Бевърли Хилс, Калифорния.

Звездата от "Maleficent", чиято сага по развода с Брад Пит продължава да се точи сякаш безконечно, бе облечена в шик черно палто и на токчета, пише "Дейли мейл".

По този повод таблоидите припомнят, че тази година актрисата бе засечена на няколко пъти да вечеря с рап звездата The Weeknd. Според светските хроникьори актрисата е напълно наясно, че с това може да предизвика слухове нови слухове за възроден любовен романс с бившия си съпруг.

Всъщност с него Джоли е забелязана не за първи път тази година. През юни тази година свидетели разкриха, че са я видели да пристига в апартамента на Милър в Ню Йорк със скъпа бутилка вино в ръка. Според мълвата тя си е тръгнала оттам няколко часа по-късно.

Това ли ще е поредната звездна двойка, която ще възроди любовта си след години подобно на Джей Ло и Бен Афлек, засега все още е трудно да се разбере.

Миналия месец "Дейли мейл" разкри, че Джоли се опитва да продаде 50% от своя дял в лозята, които имат с Пит, оценени на 164 млн. долара.

Четете още: Направо сияе: Вижте Анджелина Джоли на червения килим, след като се събра с новото гадже (снимки)