Какво общо могат да имат скандална блондинка и футбола?

Не, това не е виц с очакван край (защото блондинките и футболистите отдавна имат доста общи неща), а само прелюдия към щедро разсъблечената Бориса Тютюнджиева, която раздава червени картони от страниците на юнския Maxim.

Манекенката, която спечели титла за красота през 2008-ма, краси корицата на родното издание, чийто брой е посветен на започващото в средата на юни Световно първенство по футбол.

Бориса отново разказва за аферата си с вратаря Ники Михайлов, който упорито я свалял, докато имаше връзка с друга мъжемелачка - плеймейтката Николета Лозанова.

Госпожица Тютюнджиева всъщност е известна само и единствено с шумните клюки, които се вихрят около нея.

Според запознати, тя сама пуснала слуха, че с Румънеца са гаджета (което той отрече светкавично), а в едно интервю дори заяви, че не се притеснява от скандалите, защото само така може да стане известна…

20-годишната русокоска твърдеше, че ще се пробва и в поп-фолк бранша, но стигна само до участие във видеоклипове. Засега.

Иска ни се да кажем, че Бориса е чаровна или поне симпатична, но някак не можем. Фотосесията с нейно участие е абсолютно безлична – мацката има хубаво тяло, но определено трябва да поработи върху изражението си, което просто не казва нищо.

Иначе момчетата ще останат доволни от изобилната плът, която се лее от списанието. Все пак за някои това е напълно достатъчно… На нас обаче не ни стига.