Автор
Весела Георгиева

Басистът на Red Hot Chili Peppers сваля гаджета на плажа по боксерки

Басистът на Red Hot Chili Peppers Флий доказа, че все още е хит сред дамите, дори и на 60 г.

Когато се появи на плажа Бонди в Сидни, той веднага бе наобиколен от млади жени по бански и беше забелязан да разговаря усмихнат с тях.

Флий, облечен в боксерки на известна марка, въобще не се притесни от вниманието на красавиците. Даже напротив.

View post on Instagram
 

60-годишният музикант, чието истинско име е Майкъл Балзари, заложи на чара си, когато две плажуващи по бикини се приближили до него.

Бонди Бийч е сред основните туристически атракции в Сидни. Един от най-големите плажове в света - със своята дължина от 1 км. Голям брой туристи посещават плажа целогодишно, особено ирландци и англичани.

Преди това музикантът раздаде автографи и се снима с фенове на една от най-оживените улици в Сидни, облечен в шорти и бял потник, разкриващ цялата му прелест на рокзвезда.

View post on Instagram
 

Колкото ексцентричен, толкова и виртуозен, Флий е сред най-великите басисти в историята. Музикантът признава обаче, че професионалните му успехи са били съпроводени с много лични провали – в ролите му на съпруг, годеник, баща и приятел. Връзката му с Мелъди Ехсани все пак показва, че е претърпял голямо развитие. През декември двамата станаха родители, а в интервюта той сподели, че Мелъди е променила живота му.