Актьори, риалити герои и певци са се регистрирали в една от най-популярните платформи за запознанства - Тиндър. Един от първите, които търсят любов онлайн е риалити звездата Пламен Богданов, който стана популярен със слуха, че е по-близък с фолк певицата Джена, а по-късно и с колежката ѝ Преслава.

View post on Instagram
 

Пламен не се крие зад измислено име, споделил е и истински снимки, писа "Телеграф".

Друг известен мъж в онлайн платформата е певецът Рафи Бохосян. Той също е сложил свой професионален кадър, като е посочил реална информация за възрастта си. Разбира се, ние не можем да знаем със сигурност дали зад тези профили стоят истинските им притежатели, но едно е сигурно - звездите бързо събират стотици мераклии!

А ние сме длъжни да ви разкажем за красавците с профил в Тиндър.

Коки от сериала „София ден и нощ“ пък си е избрал псевдоним - Дранте. Интересно е, че е решил да търси интимност в сайта, защото според запознати със социалните медии, той е изключително популярен и търсен.

Профилът, който впечатлява с красива снимка на певицата Дара, обаче използва името Марто. В описанието се уточнява, че човекът търси приятелства, като подчертава, че е забавен красив и дискретен.
С профили са още рапърът Кристо, Стефан Попов - Чефо и танцьорът Джими, част екипа на Михаела Филева, писа "Телеграф“.