Брайън Остин Грийн прие доста тежко раздялата си с Меган Фокс, която докато още бяха заедно, започна да споделя щастливи снимки с новия си приятел Machine Gun Kelly.

Меган и рапъра се срещнали по време на снимките на филма Midnight in the Switchgrass, а по всичко личи, че й бившият й е решил да поеме в нова посока. Американските медии засякоха актьора в компанията на новата му изгора танцьорката Шарна Бургес.


Брайън и Шарна бяха засечени на летището в Лос Анджелис в навечерието на Коледа, откъдето отпътуваха на ваканция заедно. Любопитни фенове ги засекли да танцуват заедно на опашката в едно от кафенетата на летището и съобщават, че двамата изглеждали много щастливи.


В началото на декември Шарна разкри пред медиите, че вече “не е на пазара” и най-после е намерила новата си тръпка, след като е ходила на страшно много срещи по време на пандемията. Тогава тя не признай кой е любимият й, но за папараците не остава нищо скрито-покрито.

View post on Instagram
 

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн бяха семейство в продължение на 10 години и имат трима сина: Ноа, Бодхи и Джърни, съответно на 8, 6 и 4 години.