Богиня! Нова, млада, екзотична - жената до Джейсън Момоа е…

Екзотична красавица открадна сърцето на Джейсън Момоа, което бе свободно за известно време, след като актьорът и Лиса Боне обявиха в началото на годината, че се разделят след 16-годишен брак.

Новата избраница на 42-годишният Аквамен се казва Ейса Гонсалес. „Те се срещат. Той се грижи за нея. Той е на страхотно място, работи по Fast X и се чувства много добре”, разкри вътрешен човек пред сп. People".

„И двамата са заети с работа, но се забавляват заедно. Все още не е нищо сериозно”, твърди друг източник, близък до Джейсън и Ейса. От изданието припомнят, че Момоа е придружавал 32-годишната Гонсалес на премиерата на последния ѝ филм „Линейка“, въпреки че двамата не се виждат заедно на официалните снимки от събитието.

Коя всъщност е смуглата хубавица, за която се говори, че е новата изгора на харизматичния Джейсън?

Ейса Гонсалес Рейна е мексиканска актриса и певица. Родена е в Каборка, Сонора, Мексико на 30 януари, 1990 г. Дъщеря е на бившия мексикански модел Гленда Рейна. Работи в Холивуд от 2007 г.

Тя е едва на 12 години, когато губи баща си, който загива при катастрофа. Учи в Edron Academy и American School Foundation в Мексико Сити.

На 14-годишна възраст е приета в CEA (Centro de Educación Artística) към Телевиса. Получава първата си главна роля в младежката теленовела „Лола, имало едно време...“ благодарение на продуцента Педро Дамян, който я открива. След тази роля участва в епизод от втория сезон на филма „Жени убийци“. През 2010 – 2011 получава роля в теленовелата „Мечтай с мен“, а през 2012 г. в теленовелата „Истинската любов“.

Днес Ейса живее в Мексико Сити с майка си и по-големия си брат. Владее английски и малко италиански език.

Преди броени дни изкусителната брюнетка се снима за лятното издание на V Magazine, където позира за забележителна фотосесия. На снимките тя е с изрусена коса и в абсолютно различна от наложената ѝ естествена визия.

В интервю за списанието актрисата признава, че пътят ѝ към славата, особено в Америка, не е бил никак лек.

View post on Instagram
 

Като причина за трудностите си изтъква от една страна расовата и половата дискриминация. Според Ейса латиноамериканците, особено жените, често са пренебрегвани във филмовата индустрия в Холивуд.

„Мога да говоря само за личния си опит. Но трябваше да жертвам много. И когато се налага да изгориш до основи, за да те видят или чуят, а виждаш, че на други хора е лесно, е трудно да не изпитваш негодувание към тях“, допълва тя.

Ейса отбелязва, че наистина е благодарна на всички жени, които полагат активни усилия в нейния бизнес. Всичко това я кара тя самата да има желание да помага на талантливите жени кинематографисти, писатели и актриси от Мексико.

Тя и Джейсън Момоа засега не са потвърдили официално връзката си. Припомняме, че актьорът, който нашумя и с ролята си на „Игра на тронове”, и 54-годишната Лиса Боне бяха заедно повече от 20 години и имат две деца – 14-годишната Лола Йолани и 13-годишният Накоя-Улф. Бонет е майка и на Зоуи Кравиц от връзката си с рокендрол иконата Лени Кравиц.

Джейсън Момоа и Лиса Бонет

Четете още: Еха! Марк Антъни се сгоди за Мис Вселена, която е с 30 години по-млада от него!