Брад Пит към Дженифър Анистън: Извинявай, не исках да кажа, че си скучна

Бившите съпрузи Дженифър Анистън и Брад Пит в момента са по-близки приятели от всякога. Някога те бяха една от любимите холивудски двойки на цял свят, но Анджелина Джоли успя да измести Анистън от сърцето на Брад и красивата им любов приключи. С течение на времето двамата съумяха да запазят приятелството си, макар и Дженифър със сигурност да се е чувствала предадена. Днес обаче отношенията ѝ с Брад са доста интересни, тъй като изплуват някои тайни от миналото, а актьорът дори се извини публично за свои думи, изречени през 2011 г. в интервю.

Шест години след развода на Пит и Анистън плейбоят си позволи да бъде твърде откровен за последните месеци от съвместния им живот и по-специално за отегчението му от брака им. Оказа се, че докато цял свят ги е възприемал за златната двойка на Холивуд, отношенията им у дома били много сиви и монотонни:



„Започнах много да се уморявам от това да прекарвам времето си на дивана, трябваше да се направи нещо с този брак“, споделя актьорът.

Няколко години по-късно обаче Брад съжали за думите си и отрече Дженифър да е била скучна и да носи вина за съсипването на брака им.

През последните 1-2 години звездната актриса от „Приятели“ и любимият блондин на Холивуд са в особено топли отношения. В медиите дори неведнъж се говореше, че любовта им живее втори живот, но двамата категорично отрекоха това твърдение. И въпреки това се радваме отново да ги виждаме как се прегръщат, макар и само приятелски.



Четете още: Един предизвестен край: Уилям и Хари си разделиха парите на Даяна