Чарлийз Терон показа мъжа до себе си. След като осинови детенце, за актрисата явно дойде и времето да му потърси подходящ татко.

Оказва се, че носителката на Оскар се е спряла на не чак толкова известния у нас Ерик Стоунстрийт, който играе в хитовата американска тв комедия Modern Family.



Там той е в ролята на гей, отглеждащ с партньора си бебенце. Ерик също е сам както и Чарлийз, той неотдавна се раздели с дългогодишната си приятелка Катрин Токарц. С 37-годишната красавица го запознали общи приятели в началото на тази година.



„Чарлийз и Ерис се чувстват наистина добре, когато са заедно. В началото бяха само приятели, но после нещо се случи - твърди източник, близък до Терон пред „Daily Mail”. - Ерик е много земен и забавен, точно това допада на Чарлийз. В началото на връзката са, рано е да се прогнозира, но засега са много влюбени.”



Актрисата, която осинови през май малкия Джаксън, е сама вече втора година.



През 2010 г. Тя развали годежа си с ирландския актьор Стюард Таунсенд.

Родената в ЮАР звезда взе, за да отглежда у дома си бебенцето от афроамерикански произход, когато то бе само на 9 дни. Тогава тя не скри радостта си от това да бъде майка и да сменя памперси.

„Това ми харесва. Трябва да призная, че може да ме викат и за другите бебета да им сменят пелените. Толкова съм добра, че мога да го правя и насън!”

Източник: dartsnews.bg