Черната Златка издаде тайна за гаджето си

27 август 2021 | 16:49
6659
4
снимки: Instagram
4

Златка Димитрова е по-влюбена отвсякога и не спира да го показва по всякакви начини в социалните мрежи. И въпреки че говори толкова открито за чувствата и вътрешния си свят, тя продължава упорито да крие новата си изгора. 

Моделката поясни в телевизионно интервю, че ще запази самоличността на мъжа до себе си в тайна максимално дълго, за да се наслади на любовта им без намесата на медиите. Вероятно заради несполучливия си опит в романтичните отношения до момента, Златка е категорична, че няма да покаже гаджето си в скоро време. Припомняме ви, че тя изживя две дълги любови през последните години, но в крайна сметка остана разочарована. 

Но ето че се появи нов мъж, който отново върна усмивката на лицето ѝ и бихме казали, че никога не е изглеждала по-щастлива. С най-новата си публикация в Инстаграм, тя за пореден път призна, че той е причината да се усмихва така широко, но по-наблюдателните могат да забележат, че в таговете, които е сложила, се вижда нещо доста издайническо. Обърнете внимание на последния хаштаг, който гласи #thankyouV или в буквален превод "Благодаря ти, В". Очевидно тук става дума точно за новия мъж в живота ѝ и подозираме, че името му започва с буквата В. 

Признаваме, Злати определено умее да поддържа интереса последователите, а много от тях вероятно завиждат на този мистериозен господин

 

Четете още: Романтичната приказка продължава: Тина Кунаки разтопи света с нежни снимки за 3-годишния си брак с Касел

Още по темата

Коментари

4
  28 август 2021 | 19:39 отговор
 

Prilicha si s nikoleta lozanova..

 
3
  28 август 2021 | 08:26 отговор
 

Баси коня!

 
2 Коко
  27 август 2021 | 20:22 отговор
 

Той не е кон. Златка е кон

 
1 Т
  27 август 2021 | 20:21 отговор
 

Тайната е че той е кон

 

Добави Коментар

Най-четени