Златка Димитрова е по-влюбена отвсякога и не спира да го показва по всякакви начини в социалните мрежи. И въпреки че говори толкова открито за чувствата и вътрешния си свят, тя продължава упорито да крие новата си изгора.

Моделката поясни в телевизионно интервю, че ще запази самоличността на мъжа до себе си в тайна максимално дълго, за да се наслади на любовта им без намесата на медиите. Вероятно заради несполучливия си опит в романтичните отношения до момента, Златка е категорична, че няма да покаже гаджето си в скоро време. Припомняме ви, че тя изживя две дълги любови през последните години, но в крайна сметка остана разочарована.

View post on Instagram
 

Но ето че се появи нов мъж, който отново върна усмивката на лицето ѝ и бихме казали, че никога не е изглеждала по-щастлива. С най-новата си публикация в Инстаграм, тя за пореден път призна, че той е причината да се усмихва така широко, но по-наблюдателните могат да забележат, че в таговете, които е сложила, се вижда нещо доста издайническо. Обърнете внимание на последния хаштаг, който гласи #thankyouV или в буквален превод "Благодаря ти, В". Очевидно тук става дума точно за новия мъж в живота ѝ и подозираме, че името му започва с буквата В.

View post on Instagram
 

Признаваме, Злати определено умее да поддържа интереса последователите, а много от тях вероятно завиждат на този мистериозен господин

Четете още: Романтичната приказка продължава: Тина Кунаки разтопи света с нежни снимки за 3-годишния си брак с Касел