Автор
Весела Георгиева

Четири сексудоволствия, които дамите обожават

Да, сексът е важен, но още по-важно е всичко, което и свързано с него и ни носи удоволствие. Онова, което е преди самия акт, онова, което ни кара да си фантазираме и да изтръпваме от удоволствие.

От сайта Askmen.com разкриват кои са 4-те сексзакона, които почти всички жени признават – онези 4 неща под завивките (и не само под тях), от които нито една жена не би се лишила с лека ръка.

Мръсни думи

дамите обичат мръсните думи в леглото. Да, дори най-порядъчните момичета. Разбира се, не говорим за обиди или подронване на достойнството, а само за това, че ако по всяко друго време на деня обичайно тя е "котето" или "милото", в леглото да бъдеш мръсница - не е срамно.

Игри за напреднали

Игрите носят голямо удоволствие. Особено онези, палавите. Влизането в роля също. Сексфантазиите ни карат да се чувстваме много по-възбудени. Дали ще бъдете пациент и медицинска сестра, полицай и арестуван с белезници или похотлива преподавателка и курсист, зависи само от вашето въображение.

Да не пропуснете оралната любов

Едва ли има мъж, който да не обича да му правят френска любов. Е, същото е и при жените. Това е удоволствие, от което дамите трудно се лишават. Особено, ако мъжът умее да го прави. Затова скъпи мъже, не пропускайте. И го правете по-редовно - преди секс, след секс, а защо не и по време...

Гърдите не са само за гледане

Да, женските гърди са прекрасни. За мъжа – за да им се наслаждава визуално и да си играе с тях с ръце, а за жената – защото е наистина невероятно чувството, което се изпитва от стимулацията на зърната. Колкото по-често се обръща внимание на женските гърди по време на секс, толкова по-добър става сексът във възприятията на жената