Да не остане по-назад: И Марк Антъни се похвали с ново гадже

Явно в момента се намираме в сезона на любовта в Холивуд. След като Джей Ло се завърна официално при бившата си половинка Бен Афлек и Алекс Родригес се гмурна в нова връзка, сега научаваме и че друг предишен възлюбен на попдивата е щастливо обвързан.

Става дума за певеца Марк Антъни, от когото Джей Ло има две деца. Дали заради шума около възобновената любов между бившата му изгора и Бен Афлек, или по чиста случайност, той реши да покаже новата си половинка пред света на червения килим. Марк Антъни се появи на наградите на "Билборд" под ръка с уникалната красавица Маду Никола, която е видно и чувствително по-млада от него. И макар той да е на 53, трябва да отбележим, че изглежда някак подмладен до нея.

View post on Instagram
 

Все още е мистерия каква е точната възраст на Маду Никола, но знаем, че се е запознала с Марк покрай гримьора му. За момента младата хубавица е скромна и не държи да привлича вниманието на папараците към себе си, дори е заключила профила си в Инстаграм.

Припомняме ви, че Марк Антъни и Джей Ло бяха женени цели 10 години. Но дори и след края на любовта им, те запазиха отлични приятелски отношения и си поделят грижите за близнаците си.

View post on Instagram
 

Четете още: Сминдух за 1.50 лв. прави мъжа ви бог в леглото!