Автор
Woman.bg

Да остана с бащата на децата ми или да зарежа всичко заради секса

Мила е на 30, когато решава, че нещо във връзката със съпруга ѝ не върви. Щастливо женени са от 7 години и имат две деца. Но сексът вече не е същият. И тя си задава въпроса дали, ако има странична афера, ще може да възроди предишната страст.



Всъщност съпругът ѝ сам предлага тя да си намери секспартньор за една нощ. Казва ѝ, че ако иска да прави секс с друг, той няма нищо против. „Ако това те направи щастлива и аз ще съм щастлив”, казва той.

Така и става. Мила е с приятелки навън. И среща Боян. Танцуват. После тя му предлага да излязат навън.



„Той беше към 30-е, а аз под влиянието на малко вино и няколко шота. Танцувахме, говорихме. Предложих му да излезем навън. И си казах – защо пък не! Мъжът ми каза, че ако искам да правя секс с някой друг, мога да го направя.” Ами направих го.

Направихме го няколко пъти. На другия ден не се чувствах зле. Казах на съпруга си за случилото се, а той промърмори, че го познава.

След това се срещнах с този мъж още няколко пъти. Само за секс, но след това той си хвана гадже и спряхме да се виждаме. Преди два месеца ме потърси отново. Каза, че е сам. Видяхме се и правихме секс. Отношенията ни продължават и сега.

В началото казах на съпруга си, че съм спряла да се виждам с другия. Когато каза, че го познава, мъжът ми коментира, че не бил добър човек.

Обичам мъжа си. А любовникът ми не е от най-примерните хора на света, има тъмно минало. Има и лош нрав, бързо се пали, понякога ме е страх, че може да ме удари, когато е ядосан.

Обичам съпруга си. Но сме заедно от толкова дълго време, че съм раздвоена...

Вие как мислите? Трябва ли да остана със съпруга си или трябва да продължа напред, да зарежа всичко и да бъда с човека, който ме кара отново да чувствам пеперуди в стомаха? Мъжът, който ме кара да изпитвам страхотни емоции в секса?



Мила търси помощ от специалист. Вижте какво я съветва той.
„Скъпа Мила, твоят любовник не е добра опция. Зарежи го. Съсредоточи вниманието си върху съпруга си. Той е човекът, който се отнася към теб с любов и уважение. Да, позволил ти е да правиш секс с друг, но със сигурност го е направил, защото те обича и иска да си щастлива. И защото има лошо самочувствие.



Обърни му внимание. Накарай го да се чувства желан. Спомни си какво ви е събрало заедно преди години. Опитай се да събудиш връзката ви. Направи му изненада, отидете някъде само двамата, правете секс като непознати, разиграйте роли. Ако се обичате, страстта може да бъде разпалена. Просто трябва да поработиш малко повече над това да се почувствате желани и двамата. Разбира се, съпругът ти трябва да помогне в тази задача. Но съм сигурна, че крайният резултат ще бъде не само по-вълнуващ секс, но и по-добър брак.”