Да! Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са новата звездна двойка

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са новата звездна двойка. Слухът, че двамата актьори са влюбени и излизат заедно, за пореден път бе потвърден.

Миналия уикенд папараци заснеха двойката в Ню Йорк. А привличането между тях според американските медии се долавяло отдалеч.

View post on Instagram
 

Нещо повече, преди ден източник, близък до двойката, разкри пред Entertainment Tonight, че звездният романс изобщо не е във фантазията на феновете: „Зоуи и Чанинг наистина се срещат. Всичко между тях започна като приятелство, но отношенията им прераснаха в нещо повече", споделя той, допълвайки, че наскоро двамата са били на среща в ресторант в Ню Йорк и не са скрили близостта си.

От своя страна Чанинг сякаш също потвърди новината, като от профила си в Инстаграм последва редица фен акаунти на Зоуи Кравиц.

Двамата се познават отдавна, откогато са работили по съвместни проекти. Въпреки че досега те все още не са потвърдили официално връзката си, Зоуи и Чанинг продължават да излиза по срещи и да привличат вниманието на папараците.

Дъщерята на музиканта Лени Кравиц наскоро официално придоби статут на свободно момиче - разводът ѝ с Карл Глусман, продължил от декември миналата година, най-накрая приключи.

Чанинг Тейтъм пък също е свободна птица, той беше женен в продължение на десет години – от 2009 до 2019 г. за актрисата Джена Дюам, с която се разведе след 10-годишен брак през 2019 г. Тейтъм имаше и връзка с певицата Джеси Джей в периода от 2018 до 2020 г.

Чанинг Тейтъм и Джеси Джей

Четете още: Горчиво! Даяна Ханджиева вдига сватба. Кой е женихът